Kulüp başkanından ilginç tepki

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'un kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, ''Destek sözü gelmezse Ulu Cami önünde sporcularımla cuma namazından sonra mendil açacağım'' dedi.

Yayınlanma: 08.12.2010 - 18:24
Abone Ol google-news

Adıyamanspor'un kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, Adıyamanspor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim olarak kimseden bir destek alamadıklarını, bu nedenle de sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

Bugüne kadar verilen destek sözlerinin yerine getirilmediğini ifade eden Bozdoğan, şöyle konuştu:
''Bu yıl daha da çok sıkıntılarımız var. Bütün spor kamuoyunun bildiği gibi Adıyamanspor'un İddaa gelirlerine vergi borçlarından dolayı el konuldu. Belediye başkanımızın, valimizin, milletvekillerimizin yoğun çabaları sonucunda Adıyamanspor parkmetre gelirine kavuştu. Ancak 360 bin lira gelir beklediğimiz bu işten ancak 79 bin lira alabildik. Park geliri olarak banka hesabımıza 121 bin lira yatırılması gerekirken şu ana kadar 12 bin lira yatırıldı. Yani parkmetre işinden beklediğimiz faydayı görmedik. Geliri olmayan bir kulübüz ve bu koşullarda ayakta durabilmemiz mümkün değil.''

Ekonomik olarak küçülmeye karar verdiklerini ve genç futbolculara yöneldiklerini, ancak bunun da dertlerine çare olmadığını ifade eden Bozdoğan, ''Market veresiyeyi kesti, kulübümüze veresiye satış yapmıyor. Çok sıkıntıdayız ve bunları bu nedenle size anlatmak zorunda kaldım'' diye konuştu.

Bozdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Otelimin karşısında olan markete 50 bin lira borçlanmışız, iaşemiz kesildi. Şu anda tesiste sporcuların gıdalarını tam alabilecekleri kazanı kaynatamıyoruz. Personelimize 3 aydır maaş veremiyoruz. Birçok bankadan kredi aldık, ödünç para aldık. Ben her şeye rağmen Adıyaman'daki amatör spor takımlarına malzeme yardımında bulundum. Ama en önemlisi Adıyamanspor. 10 güne kadar yetkililer Adıyamanspor'a sahip çıkmazlarsa, destek sözü gelmezse Ulu Cami önünde sporcularımla cuma namazından sonra mendil açacağız. Deplasmana gidemiyoruz, sporcularımıza yemek çıkaramıyoruz diye başlarında ben olmak kaydıyla bunu yapacağım. 250 bin nüfuslu bir şehir Adıyamanspor'u götüremiyorsa yazıklar olsun diyorum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler