Gazetelerde Bugün

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'ndeki panele katılan ve yumurta yağmuruna tutulan AKP'li Burhan Kuzu gazetelerin manşetlerinde yer aldı. Hürriyet "Yumurta kalkanı", Vatan "Olacağı buydu", Radikal "Rafadan demokrasi" başlığıyla olayı okurlarına aktardı.

Yayınlanma: 09.12.2010 - 07:25
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Cemaate göz kırptı


Avukatlarıyla görüşen terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan, Fethullah Gülen cemaatine işbirliği çağrısında bulundu. Gülen hareketini bir cemaat olarak değil bir siyasi parti gibi gördüğünü belirten Öcalan, “Oldukça dinamik güçleri var” dedi. Öcalan, geçmişte devletin bazı cemaatleri kullandığını, Hizbullah-PKK çatışması yaratıldığını iddia etti. Devlet yetkilileriyle görüştüğü yolunda basında haberler çıkan Öcalan mart ayında önemli değerlendirmeler yapacağını da söyledi.



HÜRRİYET

Yumurta kalkanı


Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'ndeki panele katılan CHP'li Süheyl Batum ile AK Partili Burhan Kuzu protestoyla karşılaştı. Batum konuşturulmadı, Kuzu yumurta yağmuruna tutuldu. Polis protestocu öğrencileri dağıtmak için biber gazı kullandı.


MİLLİYET

Yumurta kalkanı


İki anayasa profesörü Ankara Siyasal'da zor anlar yaşadı. CHP'li Süheyl Batum protestoculara 'faşist' dedi, AK Partili Burhan Kuzu'ya onlarca yumurta yağdı.



VATAN

Olacağı buydu


İstanbul'da polis dayağının yarattığı öfke dün Mlkiye'de patladı. Öğrenciler CHP'li Süheyl Batum'u konuşturmadı, AK Partili Burhan Kuzu'yu yumurta yağmuruna tuttu.


RADİKAL

Rafadan demokrasi

Ankara'da üniversiteliler CHP'li Süheyl Batum'u konuşturmadı, AKP'li Burhan Kuzu'yu ise yumurta yağmuruna tuttu. İki siyasetçinin de tepkisi sert oldu.


AKŞAM

Mersin raporu Köşk'e çıkıyor


Prof. Dr. Vamık Volkan'ın Çankaya trafiği sürüyor. Mersin'deki saha çalışmasında Kürtlerle Türkleri, milliyetçilerle dincileri bir araya getiren Volkan, Cumhurbaşkanı Gül'e aktaracağı gözlemleri paylaştı.


SÖZCÜ

Tekmenin öfkesi


Arkadaşları İstanbul'da polisten dayak yiyen öğrenciler, Ankara'da AKP'li Kuzu'yu yuhalayıp yumurta yağdırdı.


HABERTÜRK

Donanma'da 10 çuval belge


Ordudaki casusluk soruşturması kapsamında Gölcük'teki Donanma Komutanlığı'nın İstihbarat Şubesi'nde pazartesi gecesi arama yapıldı.




SABAH

İşte 'rutin dışı' belgesi


SABAH, 'Darbe Semineri'nde Org. Çetin Doğan'ın ''Rutin dışına çıkılacak'' talimatının belgesine ulaştı.


POSTA

Donanmayı polis bastı

Ergenekon savcısı Fikret Seçen'e gönderilen isimsiz bir ihbar e-mailinde ''Donanmadaki belgeler yok edilmek isteniyor'' diye yazıyordu. Savcının emriyle dün polis Gölcük'teki Donanma Komutanlığı'nı bastı. İstihbarat Şube Müdürü ile bir binbaşının odası arandı. Gizl bölmelerde bulunan belgeler çok önemli olayları aydınlatacak.
 

BİRGÜN

Haklar mahkemelik


Türkiye'de anayasal hak olmasına karşın protesto hakkını polis, şiddet uygulayarak gasp ediyor.

 

YENİ ŞAFAK

Bu iftirayı yalarsın Kemal Efendi


Yeni Şafak'a çamur atmak için Baykal'ın miladı dolmuş iftiralarına sarılan Kılıçdaroğlu, yargıya hesap verecek.


ZAMAN

Rahibe afişi ortada kaldı CHP suçluyu yine bulamadı

 
CHP, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin astırdığı tespit edilen 'başörtülü kadınları rahibelere benzeten skandal afiş'le ilgili bir türlü karar alamıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Derhal gereği yapılacaktır." sözüne rağmen Yüksek Disiplin Kurulu'nun yaptığı üçüncü toplantıdan da herhangi bir sonuç çıkmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler