Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Şaşırtan kararlar' başlığını kullandı Hüseyin Üzmez'in tahliye edilmesine yapılan itirazın mahkemece reddedilmesini manşetinden verdi. Hürriyet Gazetesi çeşitli ülkelerde "Bizim Obama'mız kim olabilir" tartışmasının başlamasını başlığından okuyucularına duyurdu.

Yayınlanma: 07.11.2008 - 07:46
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Şaşırtan kararlar

14 yaşındaki B.Ç’ye cinsel istismarda bulunmakla suçlanan dinci Vakit yazarı Üzmez’in, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun “mağdurenin fiziksel ve ruhsal sağlığı bozulmadığı” yönündeki raporu üzerine tahliye edilmesine yapılan itiraz mahkemece incelemeye gerek görülmeden reddedildi. Bursa Barosu Başkanı Zeki Kahraman, mahkemenin Üzmez’i tutuklayabileceğini ama yapmadığını belirterek eleştirdi.


 

HÜRRİYET

Herkes kendine Obama arıyor


Barack Obama'nın ABD'nin ilk siyahi başkanı seçilmesi, tüm dünyaya ilham verdi. Çeşitli ülkelerde şimdi "Bizim Obama'mız kim olabilir" tartışması başladı.


 

MİLLİYET

Skandal zinciri


Üzmez'in öfke yaratan tahliyesine yapılan itiraz dün reddedildi. Oysa Adli Tıp, SHÇEK, mahkeme ve bir hastanenin dahil olduğu tahliye sürecinde çok tartışmalı noktalar var.


 

RADİKAL

Obama'sını arayan ülke


Barack Obama ne büyük siyasi güçlere yaslandı, ne büyük paralarla yola çıktı. Söyleyecek sözü vardı, bu sözler ülkenin taleplerine uygundu, en kenardan başladı, en kalabalık kitlelere ulaştı.


 

AKŞAM

Bu da bizim siyah devrim


İçişleri Bakanlığı, işkence iddialarının sağlıklı soruşturulması için bağımsız kurul oluşturuyor. Başına'da İngiltere'den uzman transfer ediliyor. Projenin başına 'siyah leydi' Jennifer Douglas Todd geliyor.


 

POSTA

Liseli vahşeti


Yozgat'ta lise öğrencisi 15 yaşındaki Betül P. internetten chat yaparken iki liseli gençle tanıştı. Okuldan kaçan 3 internet arkadaşı parkta buluştu. İki erkek öğrenci, genç kızın üzerindeki parayı gasp etmek istedi. Parayı vermeyince de genç kızın boğazını usturayla kestiler. Betül P. yaşam savaşı veriyor.


 

VATAN

Popülizmi tırmandırıyor


Bir gün işadamlarını, bir başka gün IMF'yi haşlayan 'Ya sev ya terk et' deyip, üç çocukta ısrar eden Erdoğan'ın son hedefi TOBB üyesi işverenler oldu.


 

BİRGÜN

Halk ağlar Hilmi Güler


Doğalgaz fiyatlarına yapılan zammın asıl nedeninin BOTAŞ'ın doğalgaz ithal etme yetkisini özel sektöre bırakması yönündeki çalışmalar olduğu açığı çıktı.
 

 

SABAH

Eşe tecavüz ağır ceza'lık


İzmir'de 24 yaşındaki eşiyle zorla birlikte olan koca hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.



TERCÜMAN

Sönmezler söndü


Türkiye'nin tekstelideki en önemli markalarından biri olan Sönmez Filament krizden kurtulamadı.

 

YENİ ŞAFAK

Hazine Buffet'e emanet


ABD'nin ilk siyahi Başkanı Barack Obama hızlı başladı. Chicago'daki zafer konuşmasından sonra kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Obama, Hazine Bakanlığı'na ünlü milyarder Warren Buffet'i getiriyor.

 

ZAMAN

Gül, Aliyev ile Sarkisyan'ı İstanbul'da buluşturacak


Türkiye, Kafkasya'daki sorunların çözümü için yeni bir diplomatik hamleye hazırlanıyor. Ankara, Azeri ve Ermeni cumhurbaşkanlıranı İstanbul'da ağırlayacak. Gül'ün üçlü zirve önerisine Aliyev olumlu cevap verdi.










































 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler