BBP, Yazıcıoğlu ile devam ediyor

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Atatürk Spor Salonu'nda yapılan 7. Olağan Büyük Kurultayı sona erdi. Genel Başkan Yazıcıoğlu'nun tek aday olduğu kurultaydaki seçimlerde 796 delege oy kullandı. Yazıcıoğlu, geçerli 795 oyun tamamını alarak, genel başkanlığa yeniden seçildi.

Yayınlanma: 09.11.2008 - 15:28
Abone Ol google-news

BBP'nin Atatürk Spor Salonu'nda yapılan 7. Olağan Büyük Kurultayı sona erdi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanlığına, Muhsin Yazıcıoğlu yeniden seçildi.

Kurultay'da, Merkez Karar Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi.
Yazıcıoğlu, seçim sonucunun açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada, delegelere teşekkür etti.

Başarılı bir kurultay geçirdiklerini belirten Yazıcıoğlu, zor şartlarda Ankara'da toplanan delegelere ''Tatlı bir yorgunlukla evlerinize döneceksiniz ama başarmış olmanın da gururunu yanınızda götüreceksiniz'' diye seslendi.

Kolay kazançlarla elde edilen iktidarların ''rüzgarla gelip rüzgarla da gittiklerini'' ifade eden Yazıcıoğlu, sabırla ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini söyledi. Yazıcıoğlu, delegelerden yaklaşan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmalarını ve sorumluluk alarak çalışmalarını istedi. Yerel seçimlerde elde edilecek başarının genel seçimlerde iktidar yolunu açacağını savunan Yazıcıoğlu, ''Sizi bir büyük birliğe çağırmıştım, şimdi sizi kutlu bir iktidara çağırıyorum'' dedi.

Kendisine ve BBP'ye inananların yüreğini, düşüncelerini milletvekili olarak TBMM'ye taşıdığını belirten Yazıcıoğlu, bu mücadelesini sürdüreceğini anlattı. Tüm sosyal kesimlerin sesi olmayı amaçladığını kaydeden Yazıcıoğlu, TBMM'deki çalışmalarını da bunu dikkate alarak gerçekleştirdiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler