Denizli Nicolas Cage'i ağırlamaya hazır

''Hayalet Sürücü 2'' filminin final bölümlerinin çekileceği Denizli'de, başrol oyuncusu Nicolas Cage'in kalacağı otelin kral dairesindeki hazırlıklar tamamlandı.

Yayınlanma: 24.01.2011 - 15:50
Abone Ol google-news

Filmin çekimleri için yarın Denizli'ye gelmesi beklenen Nicolas Cage için Colossae Termal Otel'de 189 metrekarelik bir alana özel tasarlanmış, sauna, çalışma odası, misafirhane, yatak odaları, mutfağı ve özel mobilyaları olan tripleks formda kral dairesi hazırlandı.

Güvenlik için ayrı giriş çıkışları olan ve otelden bağımsız bir bölüm olarak kullanılabilen üç tripleks kral dairesinden birinde kalacak sanatçının, eşi ve oğluyla hangi dairede kalacağı saklanıyor.

250 bin dolara mal olan 3 katlı kral dairesinde ünlü aktörün rahat edebilmesi için tüm ayrıntılar düşünüldü. Saunasından yüzme havuzuna, fin hamamından termal havuzuna kadar her şeyin olduğu kral dairesindeki yatakların ayak ucunda LCD televizyon bulunduğu, havuzun kenarında kullanılan tahtaların ise mantar oluşumunu engelleyici özelliğe sahip olduğu bildirildi.
 

Vali, hazırlıklar hakkında bilgi aldı

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, otelin sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu ve Otel Genel Müdürü Şeref Karakan'dan hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Otel yetkilileri Vali Erkmen'e, Nicolas Cage'in kalacağı kral dairesini gezdirerek bilgi verdi. Erkmen, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, öncelikle böyle bir yatırımı Denizli'ye kazandırdıkları için otel sahibine teşekkür ettiğini ifade etti. Bu hafta ünlü bir konuğu ağırlayacak olmaları nedeniyle Denizli'nin ön plana çıktığına işaret eden Erkmen, şunları kaydetti: ''Buradaki tüm amaç bunlarla birlikte Pamukkale'nin ve Denizli'nin dünyadaki turizm literatüründe biraz daha fazla yer almasıdır. Biz sadece bu otelimizin değil tüm otellerimizin daha nitelikli yataklara kavuşmasını, daha nitelikli tesis haline gelmesini ve sonuçta da Denizlimizin kazanmasını arzu ediyoruz. İşte bu doğrultuda bu yatırımlar takdir edilecek yatırımlardır. Bugün şu gelip misafir olur, yarın öbür gün bir başkası gelip misafir olacaktır. Denizli'ye gelen önemli misafirlerimiz burada ağırlanacaktır.''

Dünyada ilk filmi geniş kitlelere ulaşmış Hayalet Sürücü filminin devamı için ünlü başrol oyuncusu ve film ekibinin burada konaklamasının çok önemli olduğunu vurgulayan Erkmen, ''Bölge ve Pamukkale için çok önemli. Her şeyden önce böyle uluslararası üne sahip ve seyredildiği zaman dünyada ses getiren bir filmin kendi bölgemizde çekiliyor olması ve bundan sonra da yeni bir takım planlamaların yer olması Denizli ve Pamukkale'nin tanınırlığının en üst seviyeye çıkmasını ifade ediyor'' diye konuştu.
 

Denizli için şans

Colossae Otel'in sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu da filmin bir şans olduğunu, Denizli'nin bunu iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi: ''Sivil toplum kuruluşları da dışarıdan seyirci olmamalı. Biz bu eserleri Denizli için yapıyoruz. Denizli bir dünya şehri oluyor. Ağır misafirleri burada ağırlayacağız. Hem güvenlik hem de rahatlık bakımından her türlü konfor burada var. Bin televizyon kanalını izleyecek sistemimiz var. Güvenlik tedbirleri ve özel kameralarımız var. İnsanlar kendilerini burada rahat ve güvende hissedecek. Daha önce ön çalışmalarının ve ilişkilerinin olduğunu belirterek, İlişkilerimiz neticesinde o meşhur artistin de burada kalmasını sağladık. Denizli'de de böyle kalınacak ve unutulmayacak yerlerin varlığını göstermek istedik.'' ''Hayalet Sürücü 2'' filminin çekimleri, yarından itibaren travertenleriyle dünyaca ünlü Pamukkale'de devam edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler