Futbol 'engel' tanımaz

TFF ''Herkes için futbol'' organizasyonu kapsamında engelli öğrenciler için düzenlenen şenliğin Antalya ayağı başladı.

Yayınlanma: 15.11.2008 - 11:47
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ''Herkes için futbol'' organizasyonu kapsamında engelli öğrenciler için düzenlediği ''Futbol aşkı engel tanımaz'' şenliğinin Antalya ayağı başladı.

TFF'nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlediği şenlik, Konyaaltı Belediyesi Sporland sahalarında başladı. Açılışa, Antalya Vali Vekili Fuat Ergün, AKP Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve davetliler katıldı.

Vali Vekili Fuat Ergün, açılışta yaptığı konuşmada, en büyük özrün duygu özürü olduğunu belirterek, ''Bunun dışındaki özürler başarılı olmaya engel değildir. Tarih engelli olmasına rağmen başarılı olmuş kişilerin hikayeleriyle doludur'' diye konuştu.

Şenliğe, Antalya genelinden 19 okulun 46 takımını oluşturan 398 işitme, görme, zihinsel ve bedensel engelli öğrenci katılıyor. Yarın sona erecek şenliğin açılışında, Merkez İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ritm grubu konser verdi, görme engelli öğrenciler de gösteri maçı yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler