Adana'da soygun

Adana'da ATM'ye yerleştilecek paraların bulunduğu aracı soymak isteyen 4 kişi ile bankanın güvenlik görevlileri arasında çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Zanlıların yakalanması için kent genelinde çalışma başlatıldı.

Yayınlanma: 17.11.2008 - 10:23
Abone Ol google-news

Adana'da ATM'ye yerleştirilecek paraların bulunduğu aracı soymak isteyen 4 kişi, kendilerine direnen bankanın güvenlik görevlilerine ateş açtı. Ağır yaralanan 1 güvenlik görevlisi kaldırıldığı hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, Turgut Özal Bulvarı'ndaki Garanti Bankası'na ait ATM'ye banka görevlileri tarafından para yükleme işlemi yapıldı. Bu sırada henüz kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi, araçtaki paraları gasbetmek istedi. 

Banka görevlilerinin direnmesi üzerine tabancayla ateş açan zanlılar, güvenlik görevlisi Ekrem Biçer'i (27) vurdu. Ağır yaralanan Biçer, kaldırıldığı Adana Numune Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Zanlılar 01 TR 028 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Yapılan araştırmada söz konusu otomobilin de aynı kişiler tarafından daha önce gasbedildiği ortaya çıktı.

Zanlıların yakalanması için kent genelinde çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, kent merkezindeki tüm kavşaklarda uygulama başlatırken, otoyol ve şehirler arası yol bağlantılarında da önlemler alındı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler