Ford'tan bir yıllık FKasko hediye

Mart ayında esnek kredi sistemi FordOptions'u kullanarak Fiesta Trend, Focus Comfort, Yeni C-MAX Trend ve Yeni Mondeo Trend alanlara FordOptions'un 1 yıllık FKasko hediye ettiği bildirildi.

Yayınlanma: 04.03.2011 - 12:14
Abone Ol google-news

Ford'tan yaplan yazılı açıklamada, Ford'un Mart ayı kampanyası FordOptions kredisi kullanan müşterilere, Fiesta Trend'e 467 lira, Focus Comfort'a 522 lira, Yeni C-MAX Trend'e 697 lira, Yeni Mondeo Trend'e ise 781 liralık aylık taksitlerle sahip olma imkanı sunduğu bildirildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:

''Hayalindeki binek araca sahip olurken FordOptions kredi sistemi kullananlar, kredi toplamının belli bir kısmını vade sonuna erteleyerek aylık ödemelerini düşük tutabiliyor ya da vade sonunda kalan borcunu ödeyerek kredisini kapatabileceği gibi, aracını yetkili satıcıda takas edip borcunu devredebiliyor. Üstelik de 1 yıllık FKasko'ya ücretsiz sahip oluyor.

Ford Otosan Mart ayında binek araçların yanı sıra ticari araçlarda da FKasko kampanyasını sürdürüyor. Serisinin lideri Ford Transit, Transit Connect ve tüm Ford marka hafif ticari araçlara uygun ödeme koşullarıyla sahip olan sürücüler, Ford'un 1 yıllık FKasko hediyesinden yararlanabiliyor.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler