Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'İşte teğet geçen kriz!' başlığını kullandı ve Türkiye'yi vuran krizin ayrıntılarını okuyucularına manşetinden duyurdu. Hürriyet Gazetesi 'Artık onlar izin verecek' yazdı ve Irak hava sahasının denetiminin Bağdat'a geçecek olmasını manşetinden gördü. Milliyet Gazetesi ise 'Resmi plakalı Hizbullahçı' manşetini kullandı.

Yayınlanma: 18.11.2008 - 08:02
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

İşte teğet geçen kriz!


Hükümetin tüm uyarılara karşın önlem almamakta direndiği kriz Türkiye’yi kavuruyor. Türk-İş’in Cumhuriyet için hazırladığı rapora göre 24.098 sendikalı işçi işinden oldu. Kayıt dışı çalışanlar ve diğer sektörlerdeki işçiler göz önüne alındığında gerçek rakam çok daha büyük.
 

 

HÜRRİYET

Artık onlar izin verecek


ABD ile Irak'ın imzaladığı güvenlik anlaşmasına göre Irak hava sahasının denetimi 1 Ocak 2009'da Bağdat'a geçecek. Bu, Türk savaş uçaklarının PKK'ya yönelik sınırötesi hava operasyonlarına karşı ciddi bir engel anlamına geliyor.
 

 

MİLLİYET

Resmi plakalı Hizbullahçı


Dışişleri'nde şoför olarak görev yapan Hizbullah üyesi şoför  Hüseyin O. resmi araçla örgüt toplantısına giderken polis tarafından görüntülendi. Emniyet örgüte ağır darbe indirdi.
 

 

RADİKAL

207 bin işsiz daha


İşsizlerin nüfusu ağustosta, geçen yılın aynı ayına göre 207 bin kişi artarak 2 milyon 439 bine ulaştı. İnşaat ve ulaştırmada işsiz kalanlar tarlalarına döndü.
 

 

AKŞAM

Ne yemekmiş


AKP Milletvekili Nursuna Memecan ile karikatürist eşinin İstanbul Taksim'deki evlerinde Erdoğan'a verdiği yemek dillerden düşmüyor. Medyatik kalemler birbirine girdi...

 

POSTA

Görev aşkına


Adana'da bir bankaya ait otomatik para çekme makinesine (ATM) para koyan görevlilere silahlı 3 soyguncu saldırdı. Güvenlik görevlisi Ekrem Biçer parayı vermedi ve soyguncularla çatıştı. Ekrem Biçer 8 kurşunla öldü. Soyguncular parayı alamadan kaçtı.
 

 

VATAN

Ürküten rakamlar


Küresel krizin etkisiyle ekonomi yavaşlıyor, işsizlik artıyor. Son istatistiklere göre işsizler ordusuna 207 bin kişi daha eklendi...
 

 

BİRGÜN

Kriz var: Şimdilik 5 milyon işsiz!


AKP hükümetinin görmezden geldiği, ancak halkın derinden hissettiği kriz, en çok çalışanı vurdu. Fabrikalar kapanırken, çok sayıda işyeri de işçi çıkarıyor.
 

 

SABAH

'Mutaassıp bir aileyiz'


CHP'nin Sultangazi belediye başkan aday adayı Karabayır: Eşli fotoğrafa kayınpederim kızdı.
 

 

TERCÜMAN

Küçüğe verme bize ver


Büyük patronlar IMF'den alınacak 10 milyar doların kendilerine verilmesini ısrarla isterken hükümet KOBİ'lere kredi vermekte kararlı.
 

 

YENİ ŞAFAK

Resmi tefeciler ümük sıkıyor


Yıllık yüzde 80 faiz uygulayan factoring firmaları reel sektörü tehdit ediyor. Bankalar kredi musluğunu kapatınca faiz yükselten firmalar piyasada 'yasal tefeci' olarak tanınıyor.
 

 

ZAMAN

'Okyanus'ta üçüncü dalga: Rektör ihale çetesini yönetmekle suçlanıyor


Devlet ihalelerini hedef alan 'Okyanus Grubu'na dün 3. dalga operasyon düzenlendi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Okudan'la birlikte başhekim ve vakıflar bölge müdürünün de aralarında bulunduğu 36 kişi gözaltında.




















                           

                           

           


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler