Yarışmak için yaratıldı

Citroen DS3 Racing dinamik ve farklı çizgileriyle sınırlı sayıda üretilerek yollara çıkıyor.

Yayınlanma: 14.03.2011 - 08:06
Abone Ol google-news

Citroen, DS serisinin ilk ürünü DS3’ün başarısının ardından DS serisinin yakaladığı ivmeyi yeni Citroen DS3 Racing ile daha da ileri taşıyor. Citroen Racing; şimdiye kadar toplam altı kez aldığı “Dünya Ralli Şampiyonu” Ünvanıyla bu alanda kanıtladığı uzmanlığını DS3 Racing ile gözler önüne seriyor.

Citroen Ralli Takımı mühendisleri tarafından DS3 DSport baz alınarak geliştirilen Racing versiyonu; güçlü stili, kaliteli malzeme seçimi ve üst düzey donanımıyla yoğunlaştırılmış sürüş keyfini sadece ralli pilotlarının değil sınırlı sayıdaki müşterisinin de yaşamasını sağlıyor. Türkiye’ye ilk etapta sadece 5 adet getirilmesi öngörülen bu çok özel otomobil Citroen’in Dünya Ralli Şampiyonası’nda üreticiler kategorisinde kazandığı altı şampiyonluk ve Sébastien Loeb ve Daniel Elena ile Pilot/Yardımcı Pilot kategorisinde kazandığı yedi şampiyonlukla kalite ve güvenilirlik iddiasını da kanıtlıyor.

Citroen tarafından az sayıda üretilen ve siyah üzeri sportif turuncu ve beyaz üzeri karbon gri olmak üzere iki farklı renk alternatifi ile satışa sunulan DS3 Racing modelinden Türkiye’ye sadece 5 adet getirilecek.

Temelde DS3 ile aynı tasarım özelliklerini sergilemesine rağmen, güçlü ve enerjik hatlarıyla tam bir yarış otomobili karakterine sahip olan DS3 Racing; WRC - Ralli araçları için tasarlanmış Citroen Racing imzalı bedeni saran özel sportif koltukları ile konforlu bir sürüş sağlıyor.

Günlük kullanım için de oldukça uygun olan DS3 Racing; 202 beygirlik motoru ile hız sınırlarını zorluyor. Aracın 0-100 km hızlanma süresi ise 6,5 saniye.

Sportif sürüşün etkileyici bir yansıması olan DS3 Racing’in tasarımı; cesaret, tutku, coşku ve hırs gibi duyguları harekete geçiriyor. 3,96 metre uzunluğuyla oldukça çekici bir görünüme sahip olan araç, dinamik performans ile iddialı ve prestijli tasarımı bir arada sunuyor. Stilinin ana hatlarını Citroen DS3’ten alan RACING, güçlü ve yarışçı ruhunu bu versiyon için özel geliştirilmiş parçalarıyla ortaya koyuyor. Araç; karbon kaplama çift egzoz borusu, hava dağıtıcısı, ön tampon spoyleri, yan şeritleri ve dış tasarımındaki sportif detayları ile göz dolduruyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler