Arda, Madrid biletini ayırttı

G.Saray'da Arda Turan'ın transferi hakkında beklenen açıklama dün yapıldı.

Yayınlanma: 12.04.2011 - 06:44
Abone Ol google-news

A.Madrid’in sezon başında ve devre arasında kadrosuna katmaya çalıştığı, 12.5 milyon Avro’luk bir teklifte bulunduğu, Sarı - Kırmızılı idareci Taner Aşkın’ın da bunu doğruladığı ve son olarak İspanyol ekibinin yöneticisi M.Angel Gil’in de geçen hafta İstanbul’a geldiği Arda’nın transferi konusunda yaşanan gelişmeleri şimdiye kadar resmi sitesi aracılığıyla yalanlayan G.Saray, dün taraf değiştirdi.

Sarı - Kırmızılı kulüp, ulusal futbolcu için A.Madrid ile görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirdi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin haftasonuna kadar netleşeceği öğrenilirken ve Arda’nın önümüzdeki sezon A.Madrid forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Ünder operasyonu sürdürecek

G.Saray’da teknik direktör Bülent Ünder’in Trabzonspor maçının ardından Pino’ya faturayı kesmesiyle takım içerisinde başlayan operasyonun, sezon sonunda da devam edeceği öğrenildi. Yönetime rapor vermek için 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimi bekleyen Ünder’in, Pino’nun dışında takımdaki birçok yerli ve yabancı futbolcudan memnun olmadığı ifade edildi. Özellikle Neill, Kewell, Culio ve Cana ile yerlilerden Serkan, Barış, Mustafa ve Ayhan gibi futbolcuların performansını beğenmeyen Ünder’in, gelecek sezon görevini sürdürmesi halinde bu isimleri takımdan göndereceği ifade edildi. Ünder’in Çağlar, Servet, Sabri, Stancu ve disiplinli olması halinde Baros ile yola devam edeceği belirtildi.

G.Saray Sportif Direktörü Cüneyt Tanman, gelecek yılın planlaması adına her mevki için en az 10 futbolcu tespit ettiklerini söyledi. Tanman, Pino’nun sezon sonuna kadar tek başına idman yapacağını belirterek, “Koca G.Saray’da oyunculara bir metreden taraftarın küfür etmesi de bu bünyeye yakışmıyor. Taraftar ile oyuncular arasında barış sağlanmalı. Arda ile taraftar arasındaki bağ koptu. Arda, alınan sonuçlar nedeniyle sokakta dolaşamaz halde. Hiçbir takımın kadrosunu sil baştan değiştiremezsiniz” ifadelerini kullandı. Trabzonspor maçının ardından Ünder’in eleştirdiği Pino, sakat sakat mücadele ettiğini belirterek kendisini sosyal paylaşım sitesi Twitter’da savundu. G.Saray’da 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesinde Ünal Aysal bugün yapacağı basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak.

Başkan adayı Cemal Özgörkey, “Ekibimde yer alacak isimleri, başkan adaylarının kesinleşmesinin ardından açıklamanın daha faydalı olacağına karar verdik” dedi. G.Saray’da Adnan Polat yönetiminden istifa eden ve başkanlığa aday olacağı belirtilen Mehmet Helvacı, dün Taksim Point Otel’de düzenlediği toplantıda, “Bazı arkadaşlarımın beni aday gösterme hazırlıkları var. Arda’nın transferi kararı yeni yönetime bırakılmalı. Yönetimde Polat ile geçmişte de karşı karşıya gelmiştik ama basına yansımadı. Bugünkü çıkışın ortaya çıkması, TT Arena’nın açılışında yaşananlardandır. Yöneticilerin sergilediği tutumdur. Her şeyinizi kaybedebilirsiniz ama gururunuzu kaybetmemelisiniz. Galatasaray yönetimi tarafından Divan Kurulu’na bir seçim kararı sunulmadı. Şu anda hukuki zemin hazır değil, hazır olunca net bir şey söyleyebilirim” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler