Öğrenci yurdunda bekâret testi

Avcılar'daki Emel Kız Öğrenci Yurdu, C.G'nin boynunda ve yüzünde kızarıklık olduğu gerekçesiyle bekâret raporu istedi. Kızına inanmayan ve test yaptıran baba, yargıya başvuracak.

Yayınlanma: 27.11.2008 - 10:05
Abone Ol google-news

İstanbul Avcılardaki bir kız öğrenci yurdunda kalan C.G.nin (18) boynunda ve yüzünde kızarıklıklar bulunması nedeniyle, yurt yönetimi öğrenciden bekâret testi istedi. Öğrencinin babasını arayan yetkililer, Durum ortada. Kızınız bir erkekle ilişkiye girmiş, gelin alın demesi üzerine C.Gyi babası muayeneye götürdü. Kontrolün ardından öğrencinin bakire olduğunun anlaşılması üzerine, baba yurt yönetiminin tavrını eleştirdi.

Avcılardaki Emel Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencisi C.Gden boynunda ve yüzünde bulunan kızarıklık nedeniyle yurt yönetimi bekâret testi istedi. C.Gnin boynunda ve yüzündeki kızarıklıkları gören yurt müdiresi Nuray Dağ, C.Gnin babasını aradı. Babasının, iddiaların gerçekdışı olduğunu söylemesine karşın kendisine inanmadığını söyleyen C.G. müdirenin, babasına Kızınız cinsel ilişkiye girmiş dediğini söyledi. C.G. bunun üzerine müdireyi aradığını ancak müdirenin kendisine Böyle bir şey demedim. Baban senin gözünü korkutmak istemiş, ben yalnızca Buraya gelin, konuşalım dedim diyerek konuyu kapatmaya çalıştığını dile getirdi.

 

Durum ortadaymış!

C.G. olayı şöyle anlattı: “Olaydan 4 gün sonra yurt müdiresi Dağ ile bir görevli ve doktor olduğu iddia edilen kapalı bir bayan, yüzüme ve boynuma baktı. Yurt müdiresi babamı arayarak Yanımda 2 yetkili var. Durum ortada, kızınızı gelip alındedi. Babam, doktorun kim olduğunu sordu ancak müdire cevap vermedi. Ertesi gün babamla Küçükçekmece Kızılay Tıp Merkezine gittim. Muayenenin sonucunda bakire olduğum belli oldu.

C.Gnin babası ise, Yurt yönetimi saçma sapan şeyler söyledi. Şok oldum. Yetkili birimlere şikâyette bulunacağız diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler