1 milyonuncu Fiat Grande Punto üretildi!

Fiat'ın küçük sınıfta yer alan başarılı temsilcisi Fiat Grande Punto'nun 1 milyonuncusu, İtalyan üreticinin Melfi Fabrikası'nda geçtiğimiz günlerde üretim bandından indirildi. İlk olarak 2005 yılında tanıtılan Fiat Grande Punto, İtalyan otomobil üreticisinin küçük sınıftaki etkinliğini ve rekabetçi gücünü arttıran bir model olmasıyla ön plana çıkarken, toplam 6,5 milyon adetten fazla üretilen ilk iki nesil Punto ailesinin başarı çıtasını yükseltme görevini üstlenmesiyle de dikkat çekiyor.

Yayınlanma: 27.11.2008 - 13:27
Abone Ol google-news

İlk iki neslinde 6,5 milyon adetten fazla üretilen Punto model ailesinin Grande Punto adıyla üretilen 3. neslinin 1 milyonuncusu ise 1,4 litre 120 beygirlik T-Jet motorla, kırmızı gövde rengi ve Sport donanıma sahip olarak üretildi.

Türkiye’de satışa sunulduğu 2006 yılından 2008 Ekim ayı sonuna kadar olan süreçte 23 bin âdete yakın satılarak küçük sınıfın en gözde ve popüler otomobillerinden biri olmayı başaran Fiat Grande Punto, son olarak Ağustos ayında yeni donanım sürümlerini de içeren bir makyaj operasyonuyla yenilenmişti. 2009 model yılına yönelik makyaj operasyonuyla donanım seçenekleri arasına eklenen Fun sürümü, standart olarak sunulan zengin konfor ve güvenlik donanımlarının yanı sıra sportif tasarımlı deri direksiyon simidi ve vites topuzu, karbon görünümlü ön paneli, karartılmış arka camlar, ön sis farları, 16 inçlik alüminyum jantlar, spoyler, marşpiyeller, krom çerçeveli gösterge paneli, gövde rengi tamponlar ve kapı kollarıyla da dikkat çekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler