1. Lig'de iner misin çıkar mısın?

Son hafta maçlarının yarın yapılacağı Bank Asya 1. Lig'de küme düşme hattındaki takımların oynayacağı karşılaşmalar nefesleri kesecek.

Yayınlanma: 14.05.2011 - 06:46
Abone Ol google-news

Sezonun bitimine haftalar varken lige veda eden Diyarbakırspor’un ardından küme düşecek diğer takım olmak istemeyen kulüpler, yarınki son 90 dakikalardan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. 17 takımlı ligde 16. sıradaki 31 puanlı Altay başta olmak üzere Kartal(31), Güngören B.(32), Akhisar B.(32) ve Adanaspor’un (34) küme düşme ihtimali bulunuyor. Son haftada Altay, deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Adanaspor’a mağlup olması halinde küme düşecek İzmir ekibinin durumu beraberlik veya galibiyet halinde diğer takımların alacağı sonuçlara göre belirlenecek.

Sıralamada Altay’ın hemen üzerine bulunan Kartalspor, Boluspor’a konuk olacak. 3 puan kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek Kartalspor, yenilmesi durumunda Adanaspor-Altay maçından çıkacak sonucu bekleyecek. Kartal ve Altay’a puan açısından üstünlüğü bulunan takımlardan Güngören Belediye, İzmir’de Karşıyaka ile; Akhisar Belediye de deplasmanda Tavşanlı Linyit ile mücadele edecek. Özellikle Akhisar Belediye-Tavşanlı Linyit karşılaşması büyük heyecana sahne olacak.

Spor Toto Süper Lig hedefi bulunan ve play - offlara katılmayı hedefleyen Tavşanlı Linyit, sahasındaki bu mücadeleye 3 puan parolasıyla çıkacak. Galibiyete ihtiyacı olan Akhisar Belediye ise Kütahya ekibi karşısında puan yitirmemeye çalışacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler