Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, bugünkü manşetinde "Devlet inançlara eşit davranmalı" dedi ve 'Alevi deleler toplantısında zorunlu din derslerinin kaldırılması, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapatılması gibi konuların anayasaya uygun olduğu vurgulandı' haberini ilk sayfasında gördü. Hürriyet ise; "Neredeysen Adli Tıp'a gel" başlığıyla, Adli Tıp'ın 14 ay önce ölen hastayı muayneye çağırmasını manşet yaptı.

Yayınlanma: 30.11.2008 - 08:37
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

‘Devlet inançlara eşit davranmalı’


‘Toplum kabul etmez’ Alevi Kültür Dernekleri ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen dedeler toplantısında, zorunlu din derslerinin kaldırılması, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kapatılması ve Madımak’ın müze olması gibi istemlerin anayasaya uygun olduğu vurgulandı. Hükümetin dedelere maaş bağlama fikri eleştirilerek, “Devletten maaş alan dedeleri Aleviler kabul etmez” denildi.

 

HÜRRİYET

Neredeysen Adli Tıp'a gel


Hüseyin Üzmez davasında verdiği skandal raporla gündeme gelen Adli Tıp, bu kez tartışılacak bir davete imza attı. 14 ay önce ölen hastayı muayneye çağırdı.



MİLLİYET

Baykal'dan 'siyasi simge'ye' davet


Daha önce "Siyasi simge olarak çarşaflı değil, türbanı kullanıyorlar" diyen CHP lideri, türbanlıların da Genel Merkez'deki toplantıları izleyecebileceklerini söyledi...



RADİKAL

Kriz fırsat da yaratıyor


Borsa'da, en çok işlem gören 30 hisse dahil, fiyatlar en yüksek seviyelerinin yüzde 50-80 altında. Analistler, 'Hisse alın' ya da 'Şu hisseleri alın' demiyor, ancak mevcut seviyeleri 'cazip' buluyor.
 


TERCÜMAN

Diyarbakır'ı alırız %47'yi geçeriz


AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu yerel seçimlerde hem oylarını, hem de belediye sayılarını artıracaklarını, sosyal yardımların süreceğini söyledi.
 


AKŞAM

Ya kök hücre ya kan davası


Böyle olay görülmedi. İki aile arasındaki kan davasının bitmesi, vurulup felç olan gencin yürümesine bağlı. Onun yürümesi ise kök hücre nakli çıkmasına...
 


POSTA

Ne olur oğlum uyan

Grup Gündoğanken'in üyesi Burhan Şeşen'in oğlu Serhan, yüksek ateş ve baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastenede yanlış teşhis nedeniyle komaya girdi. Burhan Şeşen, "Yaşama şansı sadece yüzde 5'miş. Aslan gibi oğlum göz göre göre oluyor"dedi.
 


VATAN

Fransa'nın Sabah'ında isyan çıktı


Sarkozy'ye 'kardeşim diyen ve tıpkı Sabah gibi iktidar yanlısı bir gazete çıkaran ünlü Fransız medya patronuna, çalışanları topluca rest çekti.



BİRGÜN

Bedeli emekçi ödemeyecek


'İşsizliğe, Yoksulluğa ve Zamlara karşı Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi'nde on binler 'Krizin faturasını emekçiler ödemeyecek' diye haykırdı.



SABAH

Doğum dehşeti

Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki doğum sırasında, anneyi kurtarmak için 5 kiloluk bebeğin ölümüyle sonuçlanan müdahale, tıp ve hukuk dünyasında tartışma yarattı.



YENİ ŞAFAK

Ebu süfyan Yeşil'in ta kendisi

Tuncay Güney, Albay Rıdvan Özden öldürüldekten sonra eşi Tomris Özden'i ziyaret eden 'Ebu Süfyan'ın 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım olduğunu savundu; "PKK öldürdü açıklamasını Yeşil yaptırdı" dedi.
 


ZAMAN


Diyarbakır konuşmamızın arkasındayız, omurgasız değiliz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında önemli mesajlar verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler