Polis yelekli, coplu, tabancalı tecavüz

Polis yeleği ile geldikleri ve görevli otoparkçıya tekme, tokat ve copla vurduktan sonra restorandan kaçırdıkları kadına tecavüz ettikleri öne sürülen şüpheliler gözaltına alındı. Avcılar'daki müzikli bir restoranda çalışan 25 yaşındaki A.C. 24 Ağustos'ta polise başvurarak, kendisini kaçıran 5 kişiden 3'ünün tecavüzüne uğradığını bildirmişti.

Yayınlanma: 01.12.2008 - 14:54
Abone Ol google-news

Avcılar'da polis yeleği ile geldikleri restorandan kaçırdıkları kadına tecavüz ettikleri öne sürülen şüpheliler gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili başlattıkları soruşturmada, restoranın güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kaçırma olayının güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendiği belirlendi.

Daha sonra Büyükçekmece'de bir ev ile bir otomobile gerçekleştirilen operasyonda, Yusuf K. (26), Cesim G. (28), Yıldırım A. (19), tecavüzden, Mehmet D. (24) ve Hakan F. (30) ise bu kişilere yardım ve yataklık yapmaktan gözaltına alındı.

Emniyette ifadesine başvurulan A.C'nin, kendisini kaçıran kişileri tanımadığını, bunlardan ''Yusuf'' adındaki kişinin bir hafta önce restorana gelerek kendisini zorla almak istediğini ancak mekan sahiplerinin buna izin vermediğini anlattığı öğrenildi.

Olayla ilgili iki kişinin daha yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Avcılar'daki müzikli bir restoranda konsomatris olarak çalışan 25 yaşındaki A.C. 24 Ağustos'ta polise başvurarak, kendisini kaçıran 5 kişiden 3'ünün tecavüzüne uğradığını bildirmişti.

 

Olay nasıl gerçekleşti?

Güvenlik kameralarına da yansıyan kaçırma olayında, tepe lambalı otomobille restoranın önüne park eden 2'si polis yeleği giymiş tabancalı kişilerin, görevli otoparkçıya tekme, tokat ve copla vurduktan sonra içeri girdiği belirtildi.

Restoranın içinde önce müzisyene copla saldıran kişilerin, müşterilerin aralarına girerek tekme tokat savurduğu,  A.C'yi müşterilerin arasından sürükleyerek dışarı çıkardığı, ardından ve otomobile bindirerek ayrıldığı, müşteri ve restoran çalışanlarının olayı izlediği belirtildi.

Görüntülerin 1 hafta önceki görüntülerle yapılan karşılaştırmasında, şüphelilerden Yusuf K'nin restorana gelerek A.C. ile görüştüğü ve restoran görevlilerince dışarı çıkartıldığı görüntülerde tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve yaralama, darp, gasp ile tehdit olaylarından kayıtları bulunduğu ifade edilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler