Mehmet Atalay istifa etti

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, görevinden istifa etti. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, görevden ayrılmak isteyen Mehmet Atalay'ın istifasını kabul etti. Bakan Murat Başesgioğlu, Atalay'dan boşalan göreve Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yunus Akgül'ü vekaleten atadı.

Yayınlanma: 01.12.2008 - 15:36
Abone Ol google-news

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay görevinden istifa etti. Atalay, istifasına gerekçe olarak Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile anlaşmazlığını gösterirken, "Daha önce istifa edecektim, Spor Şurası jübilem oldu" dedi. Trabzon Belediye Başkan adaylığı gündemdeki Atalay'ın yerine vekaleten Yunus Akgül bakacak. Mehmet Atalay, Trabzon Belediye Başkanlığı için yurttaşlardan kendisine büyük baskı yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:
"Trabzon'da yapılan kamuoyu araştırmalarında belediye başkanlığı için adımın ön sıralarda yer aldığı açıklanıyor. Genel Müdürlüğüm döneminde Trabzon'a yapılan tesis ve dev organizasyonların yapılmasında ve alınmasında etkin rol oynamam Trabzonlu hemşehrilerimi fazlası ile mutlu etmiş olmalı ki beni bu göreve layık görüyorlar. Bu konuda son söz Sayın Başbakanımındır."

Kamu görevinde bulunanların belediye başkanlığı adayı olabilmesi için devam ettirdikleri görevlerini bırakmaları için bugün son gündü. Bu nedenden dolayı da Trabzon'dan aday olması beklenen Mehmet Atalay'ın görevini bıraktığı belirtilmişti. Ancak Atalay, iddiaları yalanladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler