Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet 'Adayların yarışı' başlığıyla CHP ve AKP'nin belediye başkan adaylarının bazı illerde belirlendiğini manşetinden duyurdu. Milliyet ise Sema Hastanesi'nin ihmalinden kaynaklanan müzisyen Burhan Şeşen'in oğlunun beyin ölümünün gerçekleştiği haberini ilk sayfasında gördü. Radikal, Başbakan'ın, 'Kötü haberlerle moral bozmayın' sözünün gerçek dışılığını rakamlarla ortaya koydu.

Yayınlanma: 02.12.2008 - 08:02
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Adayların yarışı

CHP’de isimler netleşiyor. CHP yönetimi, bazı illerle İstanbul’daki 22 ve Ankara’daki 12 ilçede belediye başkan adaylarını belirledi. İstanbul’da Ercan Karakaş, Cem Kozlu, Gürsel Tekin, Mehmet Sevigen’in adları kulislerde geçiyor. İzmir’de Hakan Tartan ve Mehmet Ali Susam’ın, Antalya’da ise Prof. Mustafa Akaydın’ın adı öne çıktı.

 

HÜRRİYET

Eşkıyanın cüreti


İstanbul Avcılar'da polis yeleği giyen 5 kişi, müzikhol basıp konsomatris C.K.'yı saçlarından sürükleyerek kaçırdı ve 6 saat tecavüz etti. Güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedilen dehşet olayı polis, evinin önüne bırakılan kadının şikâyetiyle öğrendi.
 

 

MİLLİYET

İhmal var Serhan yok

Müzisyen Burhan Şeşen'in oğlu Serhan'ın beyin ölümü gerçekleşirken, hastalığa teşhis koyamayan Sema Hastanesi'yle ilgili tartışma büyüdü.

 

RADİKAL

Kötümser haberleri vermeyelim ama...

Başbakan, 'Kötü haberlerle moral bozmayın' diyor ama gerçekler acı: İhracat 32 ay sonra ikinci defa düştü, tarım zorda, İş-Kur'a başvurular yüzde 134 arttı.

 

AKŞAM

İndirin şu KDV'yi canlandırın piyasayı


Piyasada yaprak kımıldamıyor. Vergiler inerse ekonomi canlanır. Ertelenen harcamalar yapılmaya başlar. Ekonomi hareketlenince herkes kazanır...

 

POSTA

Şehir eşkıyaları

İstanbul Avcılar'da şehir eşkiyaları polis kıyafetiyle lokanta basıp konsomatris kadını saçlarından sürükleyerek kaçırdı. Eşkiyalar bir eve kapadıkları kadına 6 saat tecavüz etti. Lokantanın güvenlik kamerasındaki görüntüler sayesinde eşkıyalar yakalandı.
 

 

VATAN

Sokağı da böyle zannediyorlar


Milletvekilleri, Meclis lokantasında kuruş devri yaşıyor: Pilav, çorba ve komposto 50'şer kuruş, kuru fasulye ise 100 kuruş.

 

BİRGÜN

BOTAŞ'ın altındaki cesetler çıkarılsın

Şırnak Barosu Başkanı Elçi, JİTEM'in 1990'lı yıllarda birçok kişiyi öldürüp BOTAŞ askeri tesislerine gömdüğü iddiaları için savcılığa başvurdu.
 

 

SABAH

Uçakta 'cep'e görgü engeli

THY, uçakta cep telefonuyla konuşma projesini rafa kaldırdı... Gerekçe: "Bazı yolcular konuşma adabına uymaz, kavgalar çıkar, uçuş riske girer"
 

 

TERCÜMAN

Tomris Hanım'ın öteki yüzü


Şehit Albay Rıdvan Özden'in eşi Tomris Özden'in, "Kocam hayat kadınları ile birlikte oluyor, AIDS hastası" diyerek boşanmak istediği belgelerle belirlendi.

 

YENİ ŞAFAK

Ansiklopedi atsan birşey olmaz

Mali disiplin sayesinde istikrarın korunduğunu belirten Maliye Bakanı Unakıtan, '2001'de Anayasa kitapçığı ekonomiyi alt-üst etti. Şimdi ansiklopedi atsan birşey olmaz' dedi.
 

 

ZAMAN

Avrupa'nın hazırladığı Kürt raporunda çarpıcı tespitler


Avrupa'nın Kürt ve PKK meselesine ilgisi artıyor. Ankara'nın da ortak üye olduğu Batı Avrupa Birliği, Avrupa Güvenlik ve Savunma Meclisi, "Türkiye-Irak sınırındaki terör eylemlerini" araştırmak için bir rapor hazırladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler