Koruma altındaki eşini öldüren zanlı tutuklandı

Bartın'da, kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açarak Cumhuriyet Savcılığınca koruma altına alınan eşini tabancayla öldüren kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma: 24.06.2011 - 09:58
Abone Ol google-news

Eşi Rengiye M'yi (42) tabancayla öldürmesinin ardından kaçan ve dün gece ihbarı değerlendiren güvenlik ekiplerince, Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde yakalanan Hasan M (53), jandarmadaki sorgusunun ardından geniş güvenlik önlemleri alınan Bartın Adliyesine sevk edildi.

Jandarma ve savcılıkta ''susma hakkını'' kullandığı belirtilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan M'nin mahkemede de ifade vermediği öğrenildi.

Bartın'da kendisinin yanı sıra çocuklarına da şiddet uyguladığı gerekçesiyle 6 ay önce boşanma davası açarak ilköğretim okuluna giden iki kızını alıp Serdar köyünde oturan babasının evine dönen ve Cumhuriyet Savcılığınca koruma altına alınan Rengiye M, eşi Hasan M. (53) tarafından 22 Haziran'da tabancayla öldürülmüştü.

Zanlının içinde cep telefonunu da bıraktığı otomobili dün Bartın Organize Sanayi Bölgesinde terk edilmiş olarak bulunmuş, Rengiye M. de Serdar köyünde toprağa verilmişti.
Hasan M, dün gece Bartın Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilmesi sırasında gazetecilerin ''Pişman mısın?'' sorusuna, ''Hayır değilim'' karşılığını vermişti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler