Ezeli rakiplere şok!

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ. Satış Direktörü Yunus Bekircan, ''Uyarılarımıza rağmen yaklaşık 3 yıldır elektrik borçlarını yapılandırmayan ve çıkan aylık cari faturalarını da ödemeyen Sakaryaspor ile Kocaelispor'un da elektriklerini kesmek zorunda kaldık'' bilgisini verdi.

Yayınlanma: 05.07.2011 - 17:20
Abone Ol google-news

Bekircan yaptığı yazılı açıklamada, enerjinin ticari bir meta olduğuna dikkati çekerek, yaklaşık 3 yıldır ödeme yapmayan Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Kocaelispor ve küçük çaplı bazı spor kulüplerine enerji satışının artık söz konusu olamayacağını bildirdi.

Spor kuruluşları, dernekler ve hayır kuruluşlarına defalarca çağrıda bulunduklarını vurgulayan Bekircan, borcu 10 bin liranın altında bulunan hayır kurumları, spor kuruluşları ve derneklerin faizlerini silme yönünde girişimde de bulunduklarını hatırlattı.

Borçların ödenmesi konusunda yapılan çağrı ve davetlere karşılık alamadıklarını belirten Bekircan, şunları kaydetti:
''Uyarılarımıza rağmen yaklaşık 3 yıldır elektrik borçlarını yapılandırmayan ve çıkan aylık cari faturalarını da ödemeyen Sakaryaspor ile Kocaelispor'un da elektriklerini kesmek zorunda kaldık. Bu iki takımın yanı sıra başka spor kuruluşlarıyla derneklerin kronikleşmiş borçları nedeniyle elektrikleri kesildi. Elektrik de bir ticari metadır. Müşterinin borcunu SEDAŞ'ın cebinden karşılaması söz konusu olamaz. SEDAŞ da aldığı enerjinin bedelini günü gününe ödüyor.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler