"Hadi Gari Kütüphanemizi Dolduralım"

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, lise öğrencileri tarafından okul kütüphanelerini zenginleştirmek için ''Hadi Gari Kütüphanemizi Dolduralım'' kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde bir hafta içinde kütüphaneye 400 kitap toplandı.

Yayınlanma: 05.12.2008 - 09:22
Abone Ol google-news

Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eren, Karamanlı Lisesi öğrencilerinin, mevcut kütüphanelerini zenginleştirmek için başlatılan kampanya kapsamında, kitap bağışı kabul ettiklerini, destek beklediklerini bildirdi.

Kampanya gönüllüsü öğrencilerden Yüksel Özkılınç, hedeflerinin daha çok kitap okuyarak kendilerini geliştirmek, arkadaşlarının da kitap okumasını sağlamak olduğunu söyledi.

Kampanya çerçevesinde, ilçedeki tüm esnafı, resmi kurumları ziyaret ederek destek istediklerini anlatan Özkılınç, destek veren kişilerin isimlerinin kütüphanelerinde yaşayacağını belirtti.

Öğrencilere düzenledikleri bu kampanyada rehberlik eden edebiyat öğretmeni Suat Tonuç ise yaklaşık beş yıldır ilçede kitap okumaya yönelik düzenlenen kampanyalarda çok güzel sonuçlar elde ettiklerini kaydetti.

Var olan kütüphanenin, öğrencilerin ihtiyacına cevap verecek nitelikte olmadığını ifade eden Tonuç, ''Çok değerli yazarlarımızın güncel kitaplarından mahrum olduğumuzu tespit ettik. Bunun üzerine öğrencilerimizin de önerisiyle kitap toplama kampanyasını düzenledik'' dedi. Kampanya çerçevesinde bir hafta içinde kütüphaneye 400 kitap toplandığı bildirildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler