Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Marifetli Karaman' başlığını kullandı ve Kanal 7'nin patronu Zekeriya Karaman'ın yeni oyununu manşetinden okuyucularına duyurdu. Milliyet Gazetesi ise 'Tarih çöpe gidiyordu!' başlığı ile Dolmabahçe Sarayı'nın bodrumunda bulunan ve çöpe atılmaktan son anda kurtarılan belgeleri ilk sayfasından gördü.

Yayınlanma: 10.12.2008 - 07:14
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Marifetli Karaman


Karahan’a devretti Deniz Feneri davasında Türkiye’deki asıl failler arasında gösterilen Kanal 7’nin patronu Zekeriya Karaman’ın yeni bir oyunu daha ortaya çıktı. Karaman, Euro 7’nin genel müdürü Mehmet Gürhan hapisteyken, Türkiye’de kurulu Haliç Deniz şirketindeki hissesini Kanal 7’nin üst düzey yöneticilerinden ve davanın diğer faili olan İsmail Karahan’a devretti.

 

HÜRRİYET

Yavru vatan geri vites


Anavatan Türkiye ile yavru vatan KKTC'nin diplomatik ilişkisi maslahatgüzar seviyesine indi. Nedeni, KKTC'nin 3.5 aydır Ankara'ya Türkiye'nin de 2.5 aydan beri Lefkoşa'ya büyükelçi atamaması.
 

 

MİLLİYET

Tarih çöpe gidiyordu!


Dolmabahçe Sarayı'nın bodrumunda bulunan çok kıymetli arşiv belgeleri çöpe atılacakken son anda kurtarıldı. Belgeler arasında, Atatürk'e suikast bilgisinin yer aldığı evrak da bulundu.
 

 

RADİKAL

Yolda Bayram alarmı: İki aile dün yok oldu


Gümüşhane'ye cenazeye ve Isparta'ya asker ziyaretine giden beşer kişilik iki aile trafik kurbanı oldu. Meteoroloji uyarıyor: Yağışlar yolları da etkiler.

 

AKŞAM

Kredi notu resti


Sermaye Piyasa Kurulu, küresel krizde itibar kaybeden kredi değerlendirme şirketlerini uyardı: Kriterlerini açıklasınlar. Objektif olmazlarsa izinlerini iptal ederiz.
 

 

POSTA

Kurban çok tanık yok


İstanbul'da dün yine kanlı bir gece yaşandı. Tuzla'da kavgalı oldukları kişilerle buluşmaya giden 6 işçi pusuya düşürüldü, 3'ü öldü. 10 dakika süren silahlı saldırıyı ne gören oldu ne de duyan! Şişli'de ise bir bar işletmecisi oturduğu apartmanın girişinde öldürüldü. İki olayın katilleri de kaçtı.
 

 

VATAN

Bizim katilleri de ver


Konu PKK olduğunda kılını bile kıpırdatmayan Fransa, ayrılıkçı terör örgütü ETA'nın üçüncü ve son liderini önceki gün yakalayıp İspanya'ya teslim etti.
 

 

BİRGÜN

Kalbimiz Ege'nin öteki yakasında


Polis kurşununa karşı sokağa dökülen Yunan halkının öfkesi dinmiyor. Yununlılar sadece polis terörüne karşı değil, neoliberal yoksulluk ve kriz politikalarına karşı da ayakta.
 

 

SABAH

Ellerinizden öpemiyorlar


Orada iki çocuk var uzakta. Mehmet ve Barış. Yüksek gerilim teli hayatlarını kararttı. Ne kolları kaldı, ne bacakları.

 

TERCÜMAN

Ege'yi Yunan'a ver


Avrupa Parlamentosu (AP), Kıbrıs, Güneydoğu, sözde Ermeni sorunu, 'Ekümenik Patrikhane' diyerek Türkiye'yi köşeye sıkıştırıp parçalamak isterken gözünü şimdi de Ege Denizi'ne dikti.

 

YENİ ŞAFAK

Asıl buna not ver Christine Hanım!


İzlanda'daki balina vahşetine ses çıkarmayan Uluslararası Hayvan Refahı Organizasyonu heyeti Başkanı Christine Hafner'in hayvanlara acı çektiriliyor diyerek kurban kesimine 'kırık not' vermesi tepkilere neden oldu.
 

 

ZAMAN

Mülteci kampından gol krallığına bir hayatın hikâyesi

Dünya futbolu, Almanya'da gol krallığına koşan ve Gerd Müller'in 40 gollük rekoruna göz diken Boşnak Vedad İbisevic'i konuşuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler