Flexi Card "müşteri sadakatı alanında en iyi kart"

Flexi Card'ın, 13. Sesame Ödülleri kapsamında, "Müşteri Sadakati Programları" arasında "En İyi Kredi Kart" seçildiği duyuruldu.

Yayınlanma: 13.12.2008 - 10:53
Abone Ol google-news

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyada ilk olarak geliştirilen tüketicilerin kendilerinin yarattığı Flexi Card, sektörün seçkin uluslararası ödüllerinden biri olan "Sesame Kart Ödülleri" kapsamında, "Müşteri Sadakati Programları" arasında "En İyi Kredi Kartı" ödülüne (Best Customer Loyalty) layık görüldü.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Flexi Card, kazanılacak bonustan kart görseline, yıllık kart ücretinden kampanyasına kadar, tüm özelliklerinin kart sahibi tarafından belirlenmesine imkan tanıyan dünyanın en esnek kredi kartı. Bu nedenle Flexi, kısa sürede kart sahiplerinin memnuniyetini kazanarak bugün 450 bin kart sayısına ulaştı. Garanti Bankası'nın sadakat programlarında Bonus Card ile elde ettiği başarıyı sadece Türkiye'de değil dünyada ilk ve öncü olan Flexi Card ile devam ettirmekten dolayı çok mutluyuz."

Fransa'da, Cartes & Identification Fuarında, her yıl verilen Sesame Kart Ödülleri'nin bu yıl 13'üncüsü düzenlendi ve her yıl 10 farklı kategoride ödül verilen yarışmaya, uluslararası ödeme sistemleri sektörünün önde gelen 233 firması katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler