Öğrenci servisi şarampole yuvarlandı

Siirt'in Pervari ilçesinde servis minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 9'ü öğrenci 11 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 21.09.2011 - 08:49
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, ilçenin Bent Köyünden Belenoluk köyüne öğrenci taşıyan Süleyman Baydemir yönetimindeki servis minibüsü, Belenoluk köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücü Baydemir ile minibüste bulunan Abdullah Dündar ile öğrencilerden Koreş Akay, Namert, Şahap, Emrullah ve Bedrettin Dündar, Gülperi Beltekin, Aziz Adıgüzel, Bayram Kayaalp ve Ali Akay yaralandı.

Çatak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan sağlık durumu kötü olan Koreş Akay, Namert ve Şahap Dündar, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

İşçi servisi devrildi

Bartın'da işçi servisinin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.
Kozcağız beldesinden Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikasına işçi taşıyan Murat Yalçınkaya'nın kullandığı 74 BG 108 plakalı servis minibüsü, Özbaşı köyü mevkisinde devrildi.

Kazada, yaralanan sürücü Yalçınkaya ile işçiler Kerim İmamoğlu, Enes, Şuayip ve Fahriye Okul, Ertan, Ercan ve Gülay Özbay, Soner ve Songül Özkiren, Fatma, Özcan ve Yasemin Arslanbaş'ın yanı sıra Güldes Görkem, Banu Arslan, Erhan Baltacı, Nuran Çubuk ve Kadriye Yalçınkaya, Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan Kerim İmamoğlu (18) hastanede yaşamını yitirdi. Kazayı öğrenerek hastaneye gelen İmamoğlu'nun annesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler