İbrahim Tatlıses evlendi

İbrahim Tatlıses, tedavisinin sürdürüldüğü rehabilitasyon merkezinde, Ayşegül Yıldız ile evlendi.

Yayınlanma: 28.09.2011 - 06:22
Abone Ol google-news

Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, Tatlıses'in şahitliğini Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yıldız'ın şahitliğini ise iş adamı Yüksel Çağlar yaptı.

İBRAHİM TATLISES EVLENDİ-FOTO GALERİ

Tatlıses'in odasında kıyılan nikaha, aile yakınlarıyla sınırlı sayıda davetli katıldı.
Nikahın ardından rehabilitasyon merkezinden ayrılan Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tatlıses ve Yıldız'ın nikahlarına ilişkin dün akşam saatlerinde kendisine telefon geldiğini söyledi.

Sarıgül, gün içerisinde gerekli belge ve işlemlerin tamamlandığını kaydederek, saat 20.45 sıralarında çiftin nikahını kıydığını söyledi.

Törene az sayıda kişinin katıldığını, Tatlıses'in çok mutlu ve sağlıklı olduğunu dile getiren Sarıgül, çifte mutluluklar diledi.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ise babasının bir süre daha hastanede kalacağını ifade ederek, sağlık durumu ve moralinin yerinde olduğunu vurguladı.
 

"İbrahim'in içinden gelmiş"

Oyuncu Aydemir Akbaş, yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'in evlilik kararının kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.

Akbaş, İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın nikahının kıyıldığı Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Tatlıses'in kararının erken olduğunun düşünülmemesi gerektiğini, kendisinin de evlilik kararını 6 saatte verdiğini kaydetti.

Aydemir Akbaş, ''İbrahim'in içinden gelmiş, ikisi birlikte karar vermişler. Hepimiz olayı dün öğrendik. Benim için sürpriz olmadı. İbrahim'den böyle bir şey bekliyordum. Sağlık durumu çok iyi. Yakında Almanya'ya, belki de ABD'ye gidecek. Çok iyi durumda, çok rahat bir şekilde konuşabiliyor ve yürüyebiliyor'' diye konuştu.

Tatlıses ve Yıldız'ın balayına gidip gitmeyecekleri yönündeki soruya karşılık da Akbaş, Tatlıses'in sağlığının daha önemli olduğunu söyledi.

Ayşegül Yıldız'ın aile yakınları da çiftin uzun süredir erişmeyi bekledikleri mutluluğa kavuştuğunu dile getirdiler.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler