Gökçek'e tepki "Herkes haddini bilsin"

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında dün Star Tv'de gerçekleşen tartışmayla ilgili olarak, "Herkes haddini bilsin. Melih Bey'in Genel Başkanıma kadar dil uzatmasını hiç de şık bulmadım. Ciddi bir devlet adamına bu üslup yakışmaz. Yakışmadı da zaten" dedi.

Yayınlanma: 18.12.2008 - 15:10
Abone Ol google-news

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, dünkü tartışma programında Gökçek'in kullandığı üslubu eleştirdi. Durak, şunları söyledi: "Herkes haddini bilsin. Melih Bey'in Genel Başkanıma kadar dil uzatmasını hiç de şık bulmadım. Kötü bir üslupla hitap etti. Ciddi bir devlet adamına bu üslup yakışmaz. Yakışmadı da zaten. Murat Karayalçın'a, Genel Başkanımıza hepimizi üzecek şekilde çamurlar atarak, daha önce İzmir'e saldırıda bulunduğu gibi aynı tavrını sergiledi. Sayın Kılıçdaroğlu, kamuoyu önünde Gökçek'i mahkum etmiştir. "

Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ise, Gökçek'in Karayalçın'dan korktuğunu belirterek, şöyle dedi: "Bu son derece düzeysiz tartışmada, en sonunda Uğur Dündar'ı bile pişman ettiren Gökçek, konuyu saptırıp, 168 dolara takmış. Kendi kalitesi ve duruşunu ortaya koydu. Bir insan ancak bu kadar ahlak fukarası olur. Gökçek, Karayalçın'dan korkuyor. Bu korku ile politikayı iyice kirletiyor. TV'ye çıktığı zaman 6-7 yaş küçük çocukların izlemesi sakıncalı diye alt yazı geçilmeli"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler