Evlilik kararını iki günde almışlar

Fransa'nın "First Lady"si Carla Bruni, Nicolas Sarkozy ile karar verdikten iki gün sonra evlendiklerini söyledi. Fransız televizyonuna konuk olan Bruni, Sarkozy ile nasıl evlenme kararı aldıklarını, düğün hazırlıklarını ve modellik yaptığı yıllarda yaşadığı ilginç anılarını anlattı.

Yayınlanma: 19.12.2008 - 10:53
Abone Ol google-news

Fransız televizyonuna konuk olan Carla Bruni Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'yi ve ilişkilerini anlattı. Carla Bruni düğüne ilişkin; iki günlük sürede kendisine gelinlik alacak zamanı bulduğunu, düğün için Hermes'ten, dizüstü krem rengi bir elbise tercih ettiğini belirtti.

Yaklaşık bir saat süren programda, modellik yaptığı yıllarda edindiği arkadaşlarıyla tekrar bir araya getirilen Bruni, kendisiyle ilgili eleştirileri, hakkındaki söylentileri ve duygularını anlattı.
İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile tanıştırılmadan önce, İngiliz şarkıcı Marianne Faitfull'dan reverans dersleri aldığını, diplomatların, ne giyileceği ve nasıl konuşulacağı konusunda kendisine tavsiyelerde bulunduğunu ifade eden Bruni, 50 farklı reverans şekli üzerinde çalıştıklarını belirtti. Zorunlu olmamasına rağmen reverans yapmasının bu kadar ilgi çekeceğini asla tahmin etmediğini kaydeden Bruni, neşeli kişiliğinden ödün verdiğini söylemeyi de ihmal etmedi.

Modellik yaptığı yıllarda çektirdiği çıplak fotoğraflara da değinen Bruni, bu fotoğrafların sanat çalışması olduğunu ve pişmanlık duymadığını söyledi. Daha önceki ilişkisinden 7 yaşında bir oğlu olan Bruni, gazetecilerin kendisine, bir çocuk daha isteyip istemediğini sormasından rahatsızlık duymadığını, ancak hamile gibi göründüğüne yönelik söylemlerin kendisini rahatsız ettiğini belirtti.

Bruni, "Sanıyorum birayı kesme zamanı geldi" diyerek, bu yöndeki dedikodulara eleştiri yoluyla cevap vermeyi tercih etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler