TEKEL'in yeni adı TTA

TEKEL'in logosu ve işletme adının "TTA" olarak değişti. TEKEL'den yapılan açıklamada, kuruluş ile B.A.T Tütün Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan "Marka Kullanım Hakkı Sözleşmesi" uyarınca, özelleştirme ve devre konu olan markalar ile "TEKEL" logosunun 24 Aralık 2008 tarihinden itibaren ürün/mal/tabela üzerinde kullanılmamasının kabul edildiği bildirildi.

Yayınlanma: 19.12.2008 - 15:21
Abone Ol google-news

Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş'den yapılan açıklamada, özelleştirme kapsam ve programında bulunan TEKEL'in bağlı ortaklığı olan Sigara Sanayii İşletmeleri ve Ticareti A.Ş'ye ait "Sigara üretim işi ile ilgili varlıkların" bir bütün halinde özelleştirilmesi amacıyla Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 22 Şubat 2008 tarihinde yapılan ihalede elde edilen sonuca uygun olarak, söz konusu varlıkların British American Tobacco (B.A.T) Tütün Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye satılmasının Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 22 Nisan 2008 tarihli kararıyla onaylandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, kuruluş ile B.A.T Tütün Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan "Marka Kullanım Hakkı Sözleşmesi" uyarınca, özelleştirme ve devre konu olan markalar ile "TEKEL" logosunun 24 Aralık 2008 tarihinden itibaren ürün/mal/tabela üzerinde kullanılmamasının kabul edildiği bildirildi.

Bu çerçevede yönetim kurulunun 23 Ekim 2008 tarihli kararı ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 1 Aralık 2008 tarihli oluruyla, şirketin yeni logosu ve işletme adının "TTA" olarak değiştirildiği, gerekli prosedürün tamamlandığı kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler