'Fenerbahçe'nin golü elle atıldı'

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Fenerbahçe'nin ilk golünün elle atıldığını savunarak, ''Pozisyonu kulübeden de gördük, ancak maçın hakemi bunu görmedi'' dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones ise, ''Fenerbahçe'nin ilk golü elle atıldı, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' yönündeki soru üzerine de, ''Bu sizin düşünceniz'' dedi.

Yayınlanma: 20.12.2008 - 16:20
Abone Ol google-news

Kazanmak için özellikle ikinci yarıda ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Giray Bulak, şunları kaydetti: ''Tüm çabalarımıza rağmen 1 gol bulabildik. Bizim rahatsızlığımız bir golden sonra ikinci bir gol yemek. Fenerbahçe'ye karşı geriye düşerseniz skoru eşitlemek zor oluyor. Elimize geçen gol fırsatları vardı. Maalesef bunları değerlendiremeyerek mağlup olduk. Oyunun genelinde futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele bizi memnun etti. Fenerbahçe'nin ilk golü elle atıldı. Biz kulübemizden de gördük ama hakem görmedi.'' Bulak, Roberto Carlos'un maçın son dakikalarında oyunu ağır hareketlerle soğutmaya çalıştığını dile getirerek, ''Roberto Carlos, uluslararası üne sahip kaliteli bir oyuncu. Bu tür oyuncuların daha centilmen olması lazım'' diye konuştu.
 

Yürüyerek oynarsınız başarılı olamazsınız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones ise maçı kazandıklarını ancak iyi oynamadıklarını kaydetti. İlk yarıda daha fazla ileri giderek gol pozisyonları ürettiklerini dile getiren Aragones, ''İkinci yarıda yürüyerek oynadık ve rakibi maça soktuk. Her ne kadar kazanmış olsak da ikinci yarıdaki oyundan ve isteksizlikten memnun olmak olanaksız. Futbolda yürüyerek oynarsanız başarılı olamazsınız'' dedi. Aragones, ''Ligin ilk yarısını takımınız açısından nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna, ''Puan tablosunda ligin üst sıralarındaki takımlarla kalmak sevindirici. Ama ilk yarıda lige sakatlıklarla girdik. Bu nedenle yitirdiğimiz maçlar oldu. Yeni gelen bir hocayla oyuncuların uyumunun yakalanması için 2-3 aydan daha fazla bir zamana ihtiyaç vardır. İkinci yarıda daha iyi olacağımızı ümit ediyorum'' yanıtını verdi.

Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu ile ilgili bir soru üzerine İspanyol teknik adam, hakemlerin işinin zor olduğunu ve kimi zaman hatalar da yapabildiklerini, bu nedenle hakemler hakkında yorum yapmak istemediğini bildirdi. Aragones, ''Fenerbahçe'nin ilk golü elle atıldı, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' yönündeki soru üzerine de, ''Bu sizin düşünceniz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler