Böyle cezaya can kurban

Sakarya’nın Pamukova İlçesi’nde bir kafeteryada tespih sallama nedeniyle üniversite öğrencileriyle kavga eden ve işsiz oldukları belirtilen 8 genç, belediye tarafından çalışmaları için yurt dışına gönderiliyor. Belediye Başkanı Feridun Turan, “Şimdi kavgaya karışan 8 kişiyi de bir şekilde ilçemizden uzaklaştıracağız. Uzaklaştıracağız derken şöyle; hiç kimseyi kovma gibi bir derdimiz yok” dedi.

Yayınlanma: 22.12.2008 - 21:27
Abone Ol google-news

Pamukova İlçesi’ndeki bir kafeteryada geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayda, Sakarya Üniversitesi’ne bağlı Pamukova Meslek Yüksekokulu ögrencileri ile ilçe gençleri arasında tespih sallama nedeniyle kavga çıktı. Beyzbol sopaları ve bıçakların kullandığı kavgada Pamukova Meslek Yüksekokulu ögrencileri B.Ç., İ.G., R.Ö. bıçakla, K.S., S.S., Ü.S., M.S. ise aldıkları darbeler sonucu yaralandı.

Sokakta bulunan güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen kavga, ilçede tepkilere neden olurken, kavga sonrası Pamukova Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, ilçede kendilerine baskı yapıldığını söyledi. Belediye Başkanı Feridun Turan önceki gün ilçede öğrencilerin kaldığı özel yurt sahipleri ile yaptığı görüşmede, “Şimdi kavgaya karışan 8 kişiyi de bir şekilde ilçemizden uzaklaştıracağız. Uzaklaştıracağız derken şöyle; hiç kimseyi kovma gibi bir derdimiz yok. Kavgaya karışanlar, işi olmayan gençler. Bu gençlerimize yurt dışında çeşitli işler bulduk. Bunların hepsi inşaat ustası, yurt dışında müteahhitlik yapan arkadaşlarımızın aracığılıyla yurt dışına göndereceğiz” diye konuştu. Pamukova Yüksek Okul Derneği Başkanı Zeki Özcan da olayla ilgilendiklerini belirterek, çözüm için toplantı yaptıklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler