Ünlü yatırımcı intihar etti

Yolsuzlukla suçlanan Amerikalı Bernard Madoff'un şirketinin mağdurlarından 1.4 milyar dolar kaybeden Fransa'nın ünlü yatırımcılarından Thierry de la Villehuchet, içine düştüğü sıkıntılara daha fazla dayanamayarak New York'ta intihar etti.

Yayınlanma: 24.12.2008 - 11:16
Abone Ol google-news

Fransız gazetesi La Tribune'deki haberde, Access International şirketinin kurucularından olan 65 yaşındaki Thierry de la Villehuchet'nin şirketinin, Bernard Madoff'a yatırım yaptığı, ancak skandalın patlak vermesiyle ortaya çıkan baskıya dayanamayan De la Villehuchet'nin bu sabah New York'taki bürosunda hayatına son verdiği belirtildi.
 

New York'a gitti, ofisinde ölü bulundu

New York'un ünlü Maddison Avenue Caddesi'ndeki gökdelenin 22. katındaki ofisinde ölü bulunan Thierry de la Villehuchet'in bileklerini kestiği anlaşıldı. Yanında ayrıca pek çok uyku ilacı da bulundu.
 

Amerikalı "para sihirbazı" maddoff'un mağdurlarındandı

Haberde, Fransız iş adamının sorunu çözmek için bir haftadır Amerikalı yetkililerle temas halinde olduğu, "kendisine güvenenlere karşı sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken koşuşturmacaya dayanamadığının" öğrenildiği ifade edildi.

Nasdaq eski patronu "para sihirbazı" olarak da anılan Madoff, bütün dünyadaki zengin çevrelerin güvenini kazanarak 50 milyar dolarlık dev bir yolsuzluk yapmakla suçlanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler