Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi, CERN'de sürdürülen deneyi manşetine taşıdı; Sözcü ise, Ergenekon sanığı Dalan'ın açıklamalarına yer verdi.

Yayınlanma: 14.12.2011 - 07:30
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

'Parçacığın izi bulundu'


CERN’deki bilim insanları, parçacıklara kütlelerini verdiği düşünülen ve “Higgs Boson” adı verilen atomaltı parçacığının izini bulduklarını ancak verilerin keşif olarak nitelenemeyeceğini açıkladı. ATLAS’ın sorumlusu Fabiola Gianotti, Higgs’in varlığını gösteren işaretlere rastladıklarını ve yeterli veriyle parçacığın gelecek yıl keşfedilebileceğine emin olduğunu söyledi.



HÜRRİYET

Böbreğimi geri ver


Rahatsızlanan kocasına böbreğini veren Hülya A., şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açınca böbreğini geri istedi.


MİLLİYET

Bunları Mahmut Bey'e götürün


Kızı Ayten'in Tunceli'de öldürülmesiyle ilgili Meclis'te ifade veren Hıdır Öztürk, komutanın kendilerini 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'a yollamasını anlattı.



VATAN

Ne çekiyorsun


Ergenekon'un firari sanığı Bedrettin Dalan, 3 yıl aradan sonra Mannheim'da ortaya çıktı.



RADİKAL

Örgütün suyu çıkmış


Hemen her suçun çete kapsamına alınması, ceza ve sporda şiddet yasalarının mimarı Prof. Özenç'i de isyan ettirdi.


AKŞAM

Buna kalp mi dayanır?


Ameliyathanede skandal. Türkiye'nin en önemli kalp hastanelerinden İstanbul'daki Koşuyolu Yüksek İhtisas'ta doktordan doktora dayak.


SÖZCÜ

'Ülkemde hukuk terörü olduğu için gelmiyorum'


Belarus'ta olduğu ve 150 kişilik ordu kurduğu iddialarını yalanlayan Ergenekon sanığı Dalan 'İnterpol beni kırmızı bültenle aramıyor' dedi.


HABERTÜRK

balyoz sanğına Ergenekon tokadı


"Hattınız, Ergenekon'la ilgili görüşmelerde kullanılmış" diyen kontör çetesi, Balyoz sanığı Kongeneral Nejat Bek'i 2600 TL dolandırdı.


SABAH

Çürük elma senaryosu


Ankara'nın son Suriye planı: Esad içten yanlışlaştırılacak ve böylece çürüyen bir elma gibi daldan düşmesi sağlanacak.


POSTA

Emre'ye kocaman tokat


Sahadaki hırçınlıklarıyla takımı Fenerbahçe'yi defalarca zor durumda bırakan Emre Belözoğlu'nun bileti kesildi.


BİRGÜN

Polise en az cezayı verip örtbas ettiler


Bir hukuk skandalı daha yaşadık. Soruşturmanın sadece bir polis ile sınırlı tutulduğu Festus Okey davasında sanık Cengiz Yıldız'a alacağı en düşük ceza verildi.



YENİ ŞAFAK

Utanç sayfası


Nijeryalı Festus Okey'i sağ girdiği karakoldan cansız çıkaran polis, 'taksirle öldürmek' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.


ZAMAN

O firmadan alımı durdurduk


Edirne'deki 4. Mekanize Piyade Tugayı'nda askere domuz ve at eti yedirilmesiyle ilgili skandal, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Zaman'ın haberi üzerine Tarım Bakanlığı firma hakkında soruşturma başlatırken, Genelkurmay'dan da açıklama geldi. Şartnameye uygun olmayan ürünlerin yasaklandığı, firmanın ikazlara uymaması üzerine ürün alımının tüm birliklerde durdurulduğu bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler