Deprem Dayanışma Kurulu toplanacak

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın açılış konuşmasını yapacağı Deprem Dayanışma Kurulu, yarın toplanacak.

Yayınlanma: 15.12.2011 - 11:33
Abone Ol google-news

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Deprem Danışma Kurulu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı merkez binasında yarın saat 10.00'da toplanacak. Kurulun gündeminde ise 23 Ekim'de Van'da meydana gelen depremin ağırlıklı olarak yer alacağı bilgisi verildi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın açılış konuşmasını yapacağı toplantıya AFAD Başkan Vekili Ejder Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi, Türkiye Kızılay Derneği, TÜBİTAK, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Hacettepe Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, Deprem Mühendisliği Derneği, Türkiye Müteahhitler Birliği, Türkiye Deprem Vakfı temsilcileri katılacak.

Kurulda ayrıca 2012 yılında başlayacak olan Ulusal Deprem Araştırma Programı, Etik Kurallar ve Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı'nda gelinen aşamalar tartışılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler