'Bundan sonrası yargıya aittir'

CHP yönetimi Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. CHP Lideri Baykal, "Bundan sonrası yargıya aittir. Yargı ne karar verirse saygılı olacağız" dedi.

Yayınlanma: 24.12.2008 - 18:22
Abone Ol google-news

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkanı Deniz Baykal başkanlığında toplandı.  Edinilen bilgiye göre MYK'da Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın durumu ele alındı. Gün içinde, Genel Sekreter Önder Sav imzasıyla, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na Eryılmaz hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Konuyu MYK'da değerlendiren CHP Genel Başkanı Baykal, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Görevimizin gereği olarak bu yola gidildi. Bu karar, CHP'nin tutarlılığını ve ciddiyetini gösterir. Bundan sonrası yargıya aittir. Yargı ne karar verirse saygılı olacağız" dedi.

Öte yandan, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün etnik kökeni ile ilgili açıklamalarının MYK gündemine gelmediği ifade edildi. Arıtman'la ilgili yarın yapılacak Parti Meclisi toplantısında da herhangi bir görüşmenin yapılmayacağı kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler