Azer Bülbül toprağa verildi

Antalya'da kaldığı otel odasında ölü bulunan şarkıcı Azer Bülbül, İstanbul'da toprağa verildi. Bülbül'ün ölmeden önce birlikte olduğu Sibel A., "Ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı" derken otopside ünlü sanatçının iki kalp damarının tıkalı olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 08.01.2012 - 11:33
Abone Ol google-news

Esenyurt Merkez Camisi'ne getirilen Bülbül'ün cenaze namazına, Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, sanatçılar İzzet Yıldızhan, Nihat Doğan, Gökhan Güney ve Hakkı Bulut, aile yakınları, hayranları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Camide öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlar üzerinde taşınan Bülbül'ün naaşı, daha sonra götürüldüğü Esenyurt Gülbahçe Mezarlığı'nda defnedildi.

Bu arada, cenaze aracının arkasından yürüyen kalabalık grup nedeniyle, TEM Otoyolu Avcılar bağlantı yolu bir süre trafiğe kapandı.

Arabesk müzik sanatçısı 43 yaşındaki Azer Bülbül’ün dün Antalya’da kaldığı otelde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bülbül’ün olaydan önce otel odasında birlikte olduğu ve polisin gözaltına aldığı Sibel A.’nın sorgulanırken ünlü sanatçının otopsisinde kalp damarlarının tıkalı olduğu görüldü.

‘Max Taverna’ adlı gece kulübünde iki haftadır sahneye çıkan Azer Bülbül, dün saat 18.00 sıralarında kaldığı 3 yıldızlı Mostar Otel’in 408 no’lu odasında ölü bulundu. Sanatçının şüpheli ölümü üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor.

Polisin odada yaptığı araştırmada cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan hap kutusu bulunduğu iddia edilirken, geceyi sanatçı ile birlikte otel odasında geçirdiği için gözaltına alınan hayranı 24 yaşındaki Sibel A. da Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Hürriyet'in haberine göre, ifadesine başvurulan Sibel A., “Azer Bülbül’ün program yaptığını duyunca oraya gittim. Tanıştık ve hayranı olduğumu söyledim. Sonra arkadaş olduk ve programdan sonra birlikte ayrılıp otele gittik. Burada kendisi ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonrasında birlikte olduk. Bir süre sonra fenalaştı. Ben de korktuğum için hemen giyinip odadan hızla ayrıldım. Öldüğünü bilmiyordum” diye konuştu. Otelin güvenlik kameralarında Sibel A.’nın sabah saat 04.30 sıralarında hızlı adımlarla otelden ayrıldığı görüldü.

Cenazesi İstanbul’da

Otopsinin ardından hastane morguna alınan ve burada 45 dakika boyunca bekleyen Azer Bülbül’ün cenazesi saat 14.45 sıralarında ailesi ve sevenleri tarafından morgdan alındı. Bülbül’ün cenazesi, özel ambulansla havalimanına götürüldü. İstanbul’a getirilen cenazenin bugün öğle saatlerinde Esenyurt Camii’nde kılınacak namaz sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

İlk incelemede yabancı madde yok

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeraz, yapılan ilk incelemede herhangi bir yabancı maddeye rastlanmadığını söylerken, “Kalp damarlarından ikisinin tıkalı olduğu belirlendi. Ancak, vücutta herhangi bir yabancı madde olup olmadığı vücuttan alınan örneklerin toksikolojik sonuçlarının gelmesiyle kesin olarak ortaya çıkacak. Bu da en az bir hafta sürer” dedi.

Duran: Ne ilaç ne uyuşturucu var!

Adli Tıp Kurumu morgunda bulunan Azer Bülbül’ün cenazesine savcı tarafından öğle saatlerinde otopsi yapıldı. Morg önünde bekleyen Bülbül’ün 11 yıllık müzik direktörü Mehmet Duran, uyuşturucu ve cinsel gücü artırıcı hap iddialarını yalanladı. Her gece tavernadan çıktıktan sonra otele birlikte geldiklerini anlatan Mehmet Duran, şunları söyledi:

“Sabah cevap vermeyince resepsiyona geçip otel görevlisine arattım. Ancak, cevap vermeyince yedek anahtarla odasına girdim. Yorgan üstündeydi. Hemen açtım yüzünü, morarma başlamıştı. Hemen ambulans çağırdık. 112 görevlileri, ilk inceleme ardından kalp krizi sonucu öldüğünü bildirdi. Zaten Azer’in ritm bozukluğu vardı. İstanbul’a dönüşte bir kalp operasyonu geçirecekti. İlaç ya da uyuşturucu kullandığı yönündeki iddialara ihtimal vermiyorum. Azer Bülbül, 2 yıldır alkol bile almıyordu. Savcılıktan çıkacak rapor bunu doğrulayacaktır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler