Talebine karşılık almadı, kuzenini bıçakladı

Adana'nın Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde oturan 20 yaşındaki Müslüm D., amcasının kızı 19 yaşındaki Melek D'ye aşık oldu. Melek D, bu aşka karşılık vermedi.

Yayınlanma: 25.01.2012 - 15:12
Talebine karşılık almadı, kuzenini bıçakladı
Abone Ol google-news

Müslüm D., Melek’in 24 yaşındaki Murat Ünverdi ile görüştüğünü öğrendi.  Bir süre sonra Murat Ünverdi, Melek D.’yi ailesinden istetti. Ancak aile ret cevabı verdi.  Bunun üzerine Müslüm D., Melek D.’ye bir kez daha duygularını açtı, ancak yine reddedildi. Durum üzerine konuşmak için kızın sevgilisi Murat Ünverdi’yi eve çağıran Müslüm D., Melek D. ile birlikte evlerinin damında konuşmaya başladı. 

Murat Ünverdi’den amcasının kızından vazgeçmesini isteyen Müslüm D., “Birbirimizi seviyoruz, vazgeçmem imkansız” yanıtı alınca aralarında kavga çıktı. Kavga sırasında yanında bulundurduğu bıçağı çıkartarak Murat Ünverdi’yi kalbinden bıçaklayan Müslüm D. kaçarken, Melek D. ambulans çağırdı. Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Murat Ünverdi, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın soruşturmasını yürüten polis ekipleri olay yerinden kaçan Müslüm D. yakalarken, Melek D. ve genç kızın babasını da gözaltına aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler