"Sahte alkol şişelerine dikkat"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni yılda yurttaşları sahte içkilere karşı uyardı. Palandöken, Tütün ve Tütün Mamülleri ve Alkollü İçecekler Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından onaylanmış olan TAPDK markalı ürünlerin alınmasını istedi.

Yayınlanma: 30.12.2008 - 10:27
Abone Ol google-news

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni yıl nedeniyle yaptığı açıklamada, esnaf ve sanatkarlar için hayırlı bir alışveriş yılı dileğinde bulundu.

Palandöken, geçen yıl gündeme oturan sahte alkol şişelerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:
"Bu yıl başında en tehlikeli konu seyyar ve korsan satıcılar tarafından piyasaya sürülen şişeleri güzel ama insanları öldürebilecek içkilerdir. Bunlardan vatandaşlarımızın uzak durmalarını istiyoruz. İçki kullanan vatandaşlarımızın da mutlaka Tütün ve Tütün Mamülleri ve Alkollü İçecekler Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından onaylanmış olan TAPDK markalı ürünlerden ve yetkili satış noktalarından alınmalı. Albenisi güzel şişelere aldanıp nerde ne olduğu belli olmayan içecekler ile vatandaşlarımız sağlıklarını kötü duruma düşürmesinler."

Yurttaşların alkol sınırını aşmaması uyarısında bulunan Palandöken, "TESK olarak yeni yılda 81 Esnaf ve sanatkarlar Odalar Birliği, 13 Federasyon ve 3 bin 148 odaya genelge yaparak tedbirlerimizi aldık. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na ait odalarımıza bağlı taksi duraklarımızda taksi ihtiyaçları karşılanacaktır. Taksi duraklarının 24 saat telefonları ve bulundukları eğlence mekanlarına taksi çağırma olanakları var" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler