Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi, bilişimde yaşanan gelişmelere karşın yasal eksiklikler nedeniyle özel hayatın gizliliğinin korunmasız hale gelmesini manşetinden okuyucularına duyurdu. Hürriyet Gazetesi ise, 'CEO cüzdanı halka açılıyor' başlığıyla halka açık şirketlerdeki üst düzey yöneticilerin kazancının mercek altına alınacağı haberini manşetten verdi.

Yayınlanma: 01.01.2009 - 08:13
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Özel yaşam bitti


Bilişimde yaşanan gelişmelere karşın Türkiye’de bu alanda pek çok yasal eksiklik bulunması, kişisel bilgileri ve özel hayatın gizliliğini korumasız hale getirdi. Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Menteş, 2003’ten beri “Kişisel Bilgilerin Korunması Hakkında Yasa”nın çıkarılamadığına dikkat çekerek, yasa çıkmadığı sürece başta dinleme olmak üzere kişisel bilgilerin elde edilmesinin önüne geçilemeyeceğini söyledi.

 

HÜRRİYET

CEO cüzdanı halka açılıyor


Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), CEO'lar da dahil halka açık şirketlerdeki üst düzey yöneticilerin kazancını mercek altına alıyor.
 

 

MİLLİYET

Amerikan tipi mahalle baskısı


Milliyet, tetörist diye suçlu bulunması tartışma yaratan Serdar Tatar'ın ailesiyle konuştu. Ölüm tehdidinden, evlerine yönelik saldırılardan bunalan aile, pizzacıyı kapatıp  başka eve taşınmış.

 

RADİKAL

Yeni yıl yeni umutlar


Bülent Uygun: Anadolu'dan şampiyon çıksın. Süleyman Çelebi: 1 Mayıs'ta Taksim'deyiz. Bir piyangocu: Daha iyi bir iş isterim. Kemal Alemdaroğlu: Milli demokratik devrim olsun. CHP ve MHP: AKP gitsin...

 

AKŞAM

Her şeye rağmen Gökçek


AKP, Gökçek'ten vazgeçemedi... Ankara'da da 'Yola devam' kararı alan Erdoğan bugün "Adayımız arkadaşım Gökçek" diyecek.
 

 

POSTA

İşsiz adam


İzmir'de ekonomik kriz nedeniyle işsiz kalan bilgisayar teknikeri kapkaça kalkıştı. Bir kadının, içinde 20 YTL bulunan çantasını alıp kaçmaya çalışan acemi kapkaççıyı polis kısa sürede yakaladı. Bilgisayar teknikeri, "Çaresiz kaldığım için kapkaça kalkıştım. Serbest kalınca da ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

 

VATAN

Mahalle baskısı Soros'u bezdirdi


Kuruluşundan bu yana ulusalcıların tepkisini çeken, son 'mahalle baskısı' araştırmasıyla İslamcı ve liberalleri de kızdıran Soros'un Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Temsilciliği kendisini feshetti.

 

BİRGÜN

Yeni yılda durum pek eğlenceli değil


Parıltılı yeni yıl kutlamalarının arka yüzündeki manzara iç karartıcı. Türkiye'de her 7 kişiden 1'inin hiçbir sosyal güvencesi olmadığı ortaya çıktı.

 

SABAH

Canın bedeli 23 bin YTL


Geri geri gelen kamyonetin altında ölen 3 yaşındaki Berki için 23 bin YTL ödenmesine karar verildi.

 

TERCÜMAN

AB'den Türkiye'yi "Böl" kredisi


AB, vereceği kredi için, merkezi yönetimin etkinliğini azaltıp bölgesel yönetimlerin güçlendirilmesini, TSK üzerinden baskı kurulmasını şart koştu.



YENİ ŞAFAK

Böcek war


CHP Genel Merkezi'nde böcek bulunmasının ardından parti karıştı. Genel Sekreter Yardımcısı Hacaloğlu, "Böcekler içeriden yardım alınmadan konulamaz" dedi.

 

ZAMAN

Ateşkes çağrılarını reddeden İsrail doktor ve ambulansları hedef aldı


Uluslararası toplumun ateşkes çağrılarını duymayan İsrail, kadın-çocuk demeden Gazze'yi vurmaya devam ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler