Manisaspor ateşle oynuyor

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Manisaspor, son dönemdeki kötü gidişini durduramadı.

Yayınlanma: 19.02.2012 - 12:44
Abone Ol google-news

Ligde 12. haftayı 22 puanla 3. sırada tamamladıktan sonra istediği sonuçları alamayan ''Tarzanlar'', daha sonra oynadıkları 15 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 yenilgi alarak, sadece 7 puan alabildi.

Bu 15 haftalık periyotta 6 puan toplayan Ankaragücü'nden sonra en az puan alan ekip olan Manisaspor, maç fazlasıyla 29 puanla 14. sırada yer aldı.

Medical Park Antalyaspor karşısında Spor Toto Süper Lig'deki 200. maçını geride bırakan İsaac, bu sezon Manisaspor formasıyla 9. golüne ulaştı. Süper Lig'deki 49. golüne imza atan Nijeryalı futbolcu, Ege temsilcisiyle Süper Lig'de 18. golünü kaydetti. Nijeryalı futbolcu 21 gol atan Holosko'nun ardından Simpson ile birlikte Süper Lig'de Manisaspor adına en fazla gol atan 2. oyuncu oldu.

Medical Park Antalyaspor maçıyla ikinci Süper Lig maçına çıkan 22 yaşındaki Hikmet Balioğlu, son olarak 2007-2008 sezonunda ligin son maçında Beşiktaş karşısında ikinci yarıda forma giymişti.

Ligde gelecek hafta Gaziantepspor'u konuk edecek Manisaspor, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı yenileme çalışmasıyla başladı. Ege temsilcisinde dünkü maçta sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkan Murat Erdoğan, Nizamettin Çalışkan ve İsaac'in gelecek hafta forma giyebileceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler