"Filistin ile Dayanışma" mitingi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teoman Rıza Güneri, 4 Ocak pazar günü Çağlayan'da ''Filistin ile Dayanışma'' mitingi düzenleyecek. Mitingin saat 12.00'de başlamasının öngörüldüğünü bildirdi.

Yayınlanma: 02.01.2009 - 11:59
Abone Ol google-news

Partisinin İstanbul İl Başkanlığı'ndaki basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teoman Rıza Güneri, Filistin ve Gazze ile dayanışma içinde olmak ve İsrail'i protesto etmek amacıyla gerçekleştirilecek mitinge, toplumun her kesiminden destek beklediklerini söyledi.

Güneri, pazar günkü mitinge katılacakların ''Filistin ölmesin, insanlık ölmesin, vahşet dursun'' diye tüm dünyaya sesleneceğini ve Filistin halkıyla beraber olduklarını göstereceklerini dile getirdi.

Türk halkının Filistin konusunda ne kadar hassas olduğunun son 10 gündür düzenlenen protestolarla bir kez daha görüldüğünü anlatan Güneri, Saadet Partisi tarafından düzenlenen mitinge aynı zamanda 200 sivil toplum kuruluşunun da destek verdiğini bildirdi. Güneri, mitinge ciddi bir katılım beklediklerini ifade eden Güneri, mitingin Filistin'in acısını durdurma noktasında bir etki oluşturmasını ümit ettiklerini kaydetti.

Hedeflerinin Çağlayan Meydanı'nda düzenlenecek mitinge, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un da katılacağını ifade ederek, Filistin'den de hükümet temsilcilerini davet ettiklerini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler