Beşiktaş 1- Trabzonspor 2

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan Spor Toto Süper Lig maçını sadece kadınlar ve çocuklar izleyebildi.

Yayınlanma: 04.03.2012 - 17:49
Abone Ol google-news

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Spor Toto Süper Lig maçının hakem ve takım kadroları şöyle:
Stat: Fiyapı İnönü
Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman
Beşiktaş: Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Sivok, Sidnei, Ersan Gülüm, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Ernst, Fernandes, Quaresma, Almeida
Trabzonspor: Tolga Zengin, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Celutska, Volkan Şen, Colman, Adrian, Zokora, Olcan Adın, Burak Yılmaz

 


 

Siyah-beyazlı kulübe Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle, karşılaşmayı kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar tribünlerden takip edebildi.

Karşılaşmayı eski Beşiktaş yöneticisi Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfükaroğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten de izledi.
-Kapalı tribünde, ''Tuz tüketimini azaltın, böbreklerinizi koruyun'' yazılı pankart açıldı.
-Kapalı tribünde ayrıca ''Hasta olduğuna kim inanır, geçmiş olsun, yanındayız Kadir İnanır'' yazılı pankart da dikkat çekti.
-Beşiktaş sahaya ''İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti. İstanbul'a Olimpiyat yakışır'' yazılı pankartla çıktı.
-Karşılaşma öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş birbirlerine başarı diledi.
-Beşiktaş Kulübü'nde başkanlığa vekalet eden Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, karşılaşmayı protokol tribününden birlikte izledi.

6. dakikada Serkan'ın sağ taraftan ortasında kaleci Cenk'in çeldiği topu arka direkte yakalayan Adrian'ın etkisiz şutunda, Cenk bir kez daha meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
8. dakikada Ernst'in ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Almeida'nın dönerek vuruşunda, savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.
17. dakikada savunmada Sidnei'in hatalı pasında topu sol kanatta alan Adrian, ceza alanına girmeden yerden Olcan'ı gördü. Ancak bu oyuncu ceza alanı içinde kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta gönderdi.
25. dakikada Colman'ın ara pasında savunmanın arkasında topla buluşan Burak, bir anda kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu, ceza alanına girer girmez yerden sert vurdu, ancak kalesini zamanında terk eden Cenk, meşin yuvarlağı ayaklarıyla uzaklaştırdı.

47. dakikada ceza alanı önünde Celustka'nın yerden pasında Sidnei'in kaçırdığı topu alan Burak, ceza alanına girdiği anda etkisiz bir vuruş yapınca, meşin yuvarlak kaleci Cenk'te kaldı.

50. dakikada Quaresma'nın sağdan güzel ortasında ön direkte topla buluşan Almeida, iki savunma oyuncusunun arasında meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 1-0.


62. dakikada Beşiktaş ceza alanı önünde iyi paslaşan Trabzonspor beraberlik golünü buldu. Olcan'ın pasında topu alan Colman, soldan ceza alanına girdiği anda yerden boş pozisyondaki Burak'ı gördü. Bu oyuncu, rahat bir şekilde meşin yuvarlağı boş kaleye atarak 1-1 beraberliği sağladı.


63. dakikada Adrian'ın ara pasında yine solda topla buluşan Olcan, son çizgiye inmeden sert vurdu, kaleci Cenk, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.


66. dakikada Volkan'ın pasıyla sağdan topla ceza alanına yönelen Burak, arka direkte Olcan'ın gördü. Ancak Olcan, topa müdahale edemeyince meşin yuvarlak auta gitti.


68. dakikada Volkan, ceza alanı içinde topu rakibinden kurtardığı anda yerden vurdu, kaleci Cenk son anda meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.


76. dakikada Volkan, sol çaprazdan sert vurdu, günün başarılı isimlerinden kaleci Cenk, meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra topu uzaklaştırdı.


78. dakikada Trabzonspor 2-1 öne geçti. Volkan'ın sol çaprazdan ortasında Ersan topu adeta Colman'ın önüne bıraktı. Bu oyuncu, ikramı geri çevirmedi ve yerden sert vurdu. Sidnei'ye çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 1-2.


85. dakikada Fernandes'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, kaleciden önce topla buluşan Mustafa'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.


88. dakikada Burak'ın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Olcan, kafayla kötü vurunca meşin yuvarlak yandan auta çıktı.


90 1. dakikada Fernandes'in soldan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Mustafa'nın kafa vuruşunda, Simao'ya çarpan meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.


90 4. dakikada Burak soldan ceza alanına çaprazdan girdiği anda sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti.


Trabzonspor, mücadeleyi 2-1 kazanarak puanını 49'a çıkardı ve rakibiyle aynı puana ulaştı.



Kadir İnanır'a destek

Kapalı tribünde ayrıca “Hasta olduğuna kim inanır, geçmiş olsun, yanındayız Kadir İnanır” yazılı pankart da dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler