Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun doğalgazın ardından su sayaçlarıyla da halkın soyulduğunu ileri sürmesini birinci sayfasından okuyucularına duyuruyor. Milliyet Gazetesi Nazım Hikmet'in yeniden Türk vatandaşlığına geçmesini ilk sayfadan görürken, Vatan "Bunlar da mı Hamas militanı?" diyerek Gazze'de yaşanan katliamı gözler önüne seriyor.

Yayınlanma: 06.01.2009 - 07:56
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

AKP’ye iki yeni suçlama


Su sayacında fahiş fiyat Kılıçdaroğlu doğalgazın ardından su sayaçlarında da Ankara halkının soyulduğunu ileri sürdü. Kılıçdaroğlu, Sanayi Bakanlığı’nın, “ASKİ’nin kartlı su sayacı için abonelerden talep ettiği 670 YTL’nin insan haklarına aykırı olduğu” uyarısında bulunduğunu ortaya çıkardı.

Şirkete özel yasa savı Kılıçdaroğlu, Maliye Bakanlığı’nın bir yabancı içki firmasına ayrıcalık sağladığını ileri sürerek “AKP, Türkiye’de içki üretimi yapan bir şirketten, yasa çıkacak diye özel tüketim vergisi almadı” dedi. Kılıçdaroğlu, içkilere fahiş oranda vergi getiren hükümetten şirketi neden affettiğini açıklamasını istedi.


HÜRRİYET

3 küçük isim 1 büyük mesaj


Dün Gazze'de üç bebeğin cenazesi kaldırıldı. Birinin ismi MUhammed, diğerinin isa, ötekinin Ahmed'di. Üç küçük beden, iki peygamber ismiyle ilahi bir mesaj veriyordu.


MİLLİYET

Nazım yeniden Türk vatandaşı


1951 yılında vatandaşlıktan çıakrılan ve 45 yıl önce Türkiye hasretiyle hayata veda eden Nazım Hikmet, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına kavuşuyor.


RADİKAL

Yanlışlıkla köyünüzü vurduk, özür dileriz!


Hakkari'nin Mordağ mezrası muhtarı: Helikopterden ateş açıldı, ama özür dilenip evler onarıldı. Valilik: Bombalama yok, keşif ateşinde taşlar sekti...


AKŞAM

YOK hocam dersine bak


YÖK'ten şok genelge. Akademisyenlerin, izin almadan sivil toplum örgütlerinde yönetici olması yasaklandı. Meslek örgütleri 'Muhalifler susturuluyor' diye ayakta.


POSTA

Badem'e işkence


Akdeniz foku Badem, 10 gün önce ortaya çıktığında kafasında yara izlerinin olduğu ve bir gözünün kapandığı görülmüştü. Badem'in bir balıkçı tarafından ağlarını parçaladığı gerekçesiyle kürekle dövüldüğü, hatta av tüfeğiyle üzerine ateş açıldığı ama isabet almadığı öne sürüldü.


VATAN

Bunlar da mı Hamas militanı?


İsrail, 'Hamas militanları sivillerin arkasına saklanıyor' gerekçesini öne sürüp Gazze'de kadın çocuk demeden katliam yapıyor.


BİRGÜN

Ateş altında barış umutları


Gazze'ye 80 kamyonluk gıda ve ihtiyaç maddesi getirilmesi için geçiş noktalarını açan İsrail, ateşi sürdürüyor.


SABAH

Dünya utansın


"Sivilleri değil, Hamas'ı vuruyoruz" diyen İsrail dün de Gazze'de sokakta oynayan üç Filistinli çocuğu öldürdü.


TERCÜMAN

Kılıçdaroğlu'na AKP'de yasak


Dişli ile Fırat'ın CHP'li Kılıçdaroğlu ile girdikleri düello sonrasında istifa etmeleri Gökçek'in ise büyük yenilgiye uğraması AKP'de, "tartışma" yasağı getirdi.


YENİ ŞAFAK

CIA işbirlikçileri maaşa bağladı


CHP Milletvekili İsa Gök'ten şok açıklama: Malum vakıflara ve 5 üniversiteye akan paraya 'yardım' demek safdillik olur


ZAMAN

İsrail tankları bebekleri vuruyor

İsrail'in Gazze'deki saldırıları on birinci gününe girdi. Dünyanın sessizliğini 'saldırıya onay' olarak gören Tel Aviv yönetimi, katliamlarına deva mediyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler