Genelkurmay'da 6 saatlik toplantı

Ergenekon davası kapsamında dün düzenlenen gözaltlarının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un çağrısıyla biraraya gelen kuvvet komutanları ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık'ın katıldığı toplantı yaklaşık 6 saat sürdü. Toplantının ardından hiçbir açıklama yapılmaması ve her hafta düzenlenen basın bilgilendirme toplantısı da iptal edildi.

Yayınlanma: 08.01.2009 - 08:20
Abone Ol google-news

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un çağrısıyla dün akşam saat 18.00 sıralarında Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız Genelkurmay karargahında bir araya geldi. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç ise Ankara dışında olduğu için toplantıya katılamadı.

6 saat süren toplantının ardından açıklama yapılmadı.

 

Basın bilgilendirme toplantısı iptal edildi

Genelkurmay Başkanlığı'nca her hafta düzenlenmekte olan basın bilgilendirme toplantısı yarın yapılmayacak. Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre, toplantı iptal edildi.

 

Orgeneral Atill Işık gezisini iptal etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık'ın bugün Trabzon ve Giresun'a yapacağı inceleme gezisinin iptal edildiği duyuruldu. Işık'ın gezisinin son gelişmeler kapsamında iptal edildiği düşünülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler