Bonus, "2008 En İyi Bankacılık Ürünü"

Türkiye'de ve Avrupa'da Bonus Trink'le olduğu gibi Romanya'nın da ilk temassız kredi kartı olan Bonus, Romanya'daki medya grubu "Finmedia"nın yayımladığı "Piata Financiara" dergisi tarafından, "2008 En İyi Bankacılık Ürünü" ödülüne layık görüldü.

Yayınlanma: 10.01.2009 - 09:33
Abone Ol google-news

Romanya'nın ilk temassız kredi kartı olan Bonus "2008 En İyi Bankacılık Ürünü" ödülüne layık görüldü. Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, Romanya'nın da ilk temassız kredi kartı olan Bonus'un temassız ödeme sistemi özelliğiyle ödüle değer görüldüğü belirtildi.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin konuya ilişki yazılı açıklasında, temassız ödemenin, 2006 yılında sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ilk kez Bonus Trink'le başladığını belirterek şunları söyledi:

"Teknolojimizi sürekli geliştirip, ulaşımdan gazete bayilerine, otoparklardan büfelere kadar birçok alanı ödeme sistemleri ağına dahil ederek, yepyeni bir pazar yarattık. Bonus Trink, başarılı uygulamalarımız ve yenilikçi ürünlerimiz sayesinde, bugün tüm dünyada temassız ödeme denildiğinde akla ilk gelen markaların başında yer alıyor. MasterCard PayPass özelliği kazandırılan Bonus Card'ın Romanya'da aldığı yeni ödül, Türkiye'de olduğu gibi Romanya kart pazarının en önemli oyuncusu olacağına inancımızı kuvvetlendiriyor. PayPass özellikli Bonus Card'ın, Romanyalıların alışveriş alışkanlıklarına farklı bir boyut kattığına inanıyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler