AKP Antalya belediye başkan adaylarını açıkladı

AKP Antalya belediye başkan adaylarını tanıttı. Antalya'nın Kepez ilçesine 30 yaşından küçük olan Hakan Tütüncü aday olarak gösterildi. Tütüncü'nün en genç belediye başkan adayı olduğu belirtildi.

Yayınlanma: 11.01.2009 - 17:53
Abone Ol google-news

AKP'nin Antalya belediye başkan adayları tanıtım toplantısı, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve genel başkan yardımcısı Necati Çetinkaya'nın da katılımıyla Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapıldı.

 AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü'yü Kepez ilçesinden belediye başkan adayı yaptıklarını belirten Çetinkaya, her alanda gençleşme projesi kapsamında yerel yöneticilerin de gençlerden oluşması için verdikleri sözü bu biçimde yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Tütüncü'nün 30 yaşından küçük olduğunu da hatırlatan Çetinkaya, kendisinin Türkiye'nin en genç AKP belediye başkan adayı olduğunu vurguladı.

Çetinkaya, Muratpaşa'da Orhan Tolunay, Konyaaltı'nda Abdurrahman Yılmaz, Döşemealtı'da Hasan Akalın, Aksu'da Burhan Kılıç, Serik'te Ahmet Dolu, Manavgat'ta Halil İbrahim Kendiroğlu, Kemer'de Hasan Şeker, Demre'de Veli Sertbaş, Gündoğmuş'ta Mehmet Özeren, Gazipaşa'da İhsan Yıldız, Finike'de Nail Dülgeroğlu, Alanya'da Kerim Kılıç, Akseki'de Mustafa İsmet Uysal, Korkuteli'de Adnan Uğurlu, Kumluca'da Hüsamettin Çetinkaya, Kaş'ta Halil Kocaer, İbradı'da Muharrem Kaya ve Elmalı'da Salih Türkiz'i aday gösterdiklerini bildirdi.

Adayların tanıtılmasının ardından Adalet Bakanı Şahin, Çetinkaya ve tüm belediye başkan adayları birlikte partilileri selamladılar ve elele fotoğraf çektirdiler.

 

Bakan Şahin'e Ergenekon sorusu

Bakan Şahin, tören sonrasında bir gazetecinin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş'in ''Ergenekon soruşturmasının toplumun sindirilmesine yönelik bir hareket olduğu'' yönündeki görüşlerini hatırlatması üzerine, ''Yargı organlarımız, hakim ve savcılarımız kimseyi sindirmek için hareket etmez. Onlar görevini yaparlar. Sorumluluk mevkiinde olan kişiler sözlerine dikkat etmeliler'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler