Gazetelerde Bugün

19 Mayıs Samsun ve Ankara dışında statlarda değil, cadde ve sokaklarda kutlandı. Haber bugünkü gazetelerin manşetlerinde...

Yayınlanma: 20.05.2012 - 06:29
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Halkın 19 Mayıs'ı


Yönetmelikler, engellemeler işe yaramadı, halk her yerde bayramına sahip çıktı.


HÜRRİYET

Caddelere taştı


19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl ilk kez Samsun ve Ankara dışında statlarda değil, cadde ve sokaklarda kutlandı.


MİLLİYET

İlk 2 madde ilk 2 kriz


Anayasanın 2 maddesi tamamlanırken ilk krizler de patlak verdi. BDP'nin 'cinsel yönelim', CHP'nin 'mahalle baskısı' kavramlarına AK Parti karşı çıktı.


SÖZCÜ

AKP'nin 19 Mayıs'ı


Anıtkabir'de göstermelik tören yaptılar. Gençlere 'matrak' gösteriler yaptırdılar.


VATAN

Sınırı aşıyor


Türkiye'yi 'düşman ülke' ilan eden Irak Başbakanı Maliki'nin adamları Basra'da Türk Bayrağı yaktı. 'Haşimi'yi 15 gün içinde vermezseniz Türk şirketlerini vururuz' yazılı ilanlar dağıtıldı.


RADİKAL

Bir yılda politikleştik


Süper Final'de çıkan olaylarla gündeme gelen Fenerbahçeliler Radikal'e konuştu. Taraftar grupları Vamos Bien, 1907 Unifeb, CK ve Sol Açık'ın temsilcileri bir yılda siyasallaştıklarını söylüyor.


POSTA

Sokakta Bayram


Hükümetin çıkardığı yeni yönetmelikle 19 Mayıs'ın statlarda kutlanmasına 76 yıl sonra ara verildi. Halk Bayramı yurdun dört yanında sokaklarda çoşkuyla kutladı. İstanbul Şişli Belediyesi'nin 'Bayrağını Al Bayramına gel' yürüyüşüne 100 bin kişi katıldı.


HABERTÜRK

Yanlış yapan bedel ödedi


Üst düzey hükümet yetkilisi açıkladı: Uludere'de yetkisini aşana gereği yapıldı ve emekliye ayrıldı.


AYDINLIK

Türkiye ayağa kalktı


AKP'nin 19 Mayıs'ı yasaklama girişimine milyonlar bayraklarıyla meydanlara akarak sert bir yanıt verdi...


AKŞAM

Köfteli-tavuklu Akhisar mucizesi


Anadolu'dan 'lezzetli' bir başarı hikayesi... İlçe takımı Akhisar Belediyespor, Bank Asya'dan Süper Lig'e hemşeri desteğiyle terfi etti. Sponsorlar Köfteci Ramiz ile Keskinoğlu, kumanyadan otobüse her derde yetişti.


BİRGÜN

Tutuklu gençlerin ülkesinde bayram


19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında birçok ilde çelenk koyma ve yürüyüş krizi yaşanırken, 600 üniversite öğrencisi haksız bir şekilde demir parmaklıklar ardındaydı.


SABAH

Müjde!Edanur savaşı kazandı


Giresun'da 2 ay önce, ağladığı için alkolik babası tarafından duvara fırlatılıp kafatası kırılan 10 aylık Edanur 4 ameliyattan sonra inatla hayata tutundu.


YENİ ŞAFAK

Şimdi bayrama benzedi


Totoliter rejimlerin tek tip genç yetiştirme modelini topluma dayatan 19 Mayıs törenleri, ilk kez bayram hüviyetine kavuştu. Stadyumlardan çıkarılan kutlamalar, sokaklara çoşku olarak taştı. Gençlik yürüyüşü, halk oyunları ve spor gösterileriyle 19 Mayıs, bayram havasında kutlandı.


ZAMAN

Zaman, Ortak Akıl toplantısı'nda tarafları buluşturdu: Türk Ticaret Kanunu netleşti eleştirilen maddeler değişiyor


Türkiye, büyüyen ekonomisi ve dünyanın dört bir yanına ihracat yapan şirketleriyle küresel bir aktör haline geldi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler