Amerikan müzikalleri Başkentte

Amerikan müzikalleri Başkent sahnelerinde izleyicilerle buluşacak. Başkent, Chicago, Grease, West Side Story, Hairspray, LesMisarebles and Smokey Joes Cafe gibi Amerikan müzikallerinden kesitlerin yer aldığı "Broadway Köprüleri"ne sahne olacak.

Yayınlanma: 13.01.2009 - 13:35
Abone Ol google-news

Başkent, Amerikan Büyükelçiliği'nin katkıları, Hacettepe Üniversitesi ve Türk-Amerikan Derneği işbirliği ile Chicago, Grease, West Side Story, Hairspray, LesMisarebles and Smokey Joes Cafe gibi Amerikan müzikallerinden kesitlerin yer aldığı "Broadway Köprüleri"ne sahne olacak.

Türk-Amerikan Derneği Coşkan Daş Tiyatro Sahnesi'nde, 21-22 Ocak tarihlerinde sahnelenecek olan müzikal kabare "Broadway Köprüleri", American Voices tarafından hazırlandı. Hacettepe ve Bilkent Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinden seçme bir grubun sahneye koyacağı müzikal kabareyi Broadway'de de yönetmenlik yapmış oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Michael Parks Masterson ve Hacettepe Konservatuvarından Yasin Kınay yönetiyor.

Klasikleşmiş American müzikallerini Başkente taşıyacak gösteri aynı zamanda Chevron sponsorluğunda diğer illerde de sahnelenecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler