Viyanalı sanatçılar İstanbul'da

Her türlü sanat dalına kapılarını açarak, ağırlıklı olarak üniversite öğrencisi veya yeni mezun sanatçıların performanslarına yer veren "Arada Sanat Festivali"nin İstanbul ayağı 31 Mayıs-8 Haziran'da sanat severlerle buluşuyor.

Yayınlanma: 05.06.2012 - 12:03
Abone Ol google-news

Bu sene “Keşfet” teması ile sanat severlerle buluşan festival,  31 Mayıs 2012 saat 20.00’de  İstanbul Avusturya Konsolosluk binasındaki açılış davetiyle başladı. Açılışta, Nu Park müzik grubunun verdiği konserle birlikte, festivale katılan Viyanalı ve İstanbullu sanatçıların dans performansları yer aldı. 

Her türlü sanat dalına kapılarını açarak, ağırlıklı olarak üniversite öğrencisi veya yeni mezun sanatçıların performanslarına yer veren “Arada Sanat Festivali”nin İstanbul ayağı  31 Mayıs-8 Haziran günleri arasında sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
 
“Keşfet” temasıyla düzenlenen festivalde yarın Arada Stüdyo'da saat 21:00’de Zinnure Türe “Ormanlardan Hemen Önceki Gece”  ve 21.30’da Aynur Ertum “Güçlü Kadın”, 7 Haziran Perşembe günü Galata Kulesi Meydanı’nda saat 18:00’de “Doğaçlama Müzik ve Dans Performansı” ve 8 Haziran Cuma günü ise, Galata Kulesi Meydanı’nda saat 18:00’de “Konser ve Doğaçlama Dans Gösterisi”, Arada Stüdyo’da 20:30’da “Yolculuk” Mim Gösterisi ve 21:30’da “Festival Kapanış Partisi” gerçekleşecek.
 
6 Haziran Çarşamba

Arada Stüdyo

21:00 Ormanlardan Hemen Önceki Gece  Zinnure Türe
21:30 Güçlü Kadın  Aynur Ertum


7 Haziran Perşembe

Galata Kulesi Meydanı

18:00 Doğaçlama müzik ve Dans Performans, Kareografi: Serkan Bozkurt  Çello: Duygu Demir. "Arada Dance Company" Dansçıları:Pauline Launay, Marta Dunajko,Denise Teipel,Regina Picker, Aynur Ertum, Eren Mercan, Gök Düzgün,Onurcan Onus.


8 Haziran Cuma

Galata Kulesi Meydanı

18:00  Konser ve doğaçlama dans gösterisi: Sema ve semahlar - Müzik: Halil Yıldız, Serkan Bozkurt

Arada Stüdyo

20:30  Mim Gösterisi "Yolculuk" sanatçılar;Yaşar Nezih Eyüboğlu, Bilge Baran, Abbas Tekin

21:30 Festival Kapanış Partisi

www.aradafest.com
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler