Tuncay Özkan'dan yeni kitap

Tuncay Özkan'ın yeni kitabı "Anne Hiç Canım Acımadı", 12 Haziran 2012 salı günü tüm Türkiye'de raflardaki yerini alıyor.

Yayınlanma: 08.06.2012 - 11:04
Abone Ol google-news

Gazeteci Tuncay Özkan, Silivri'den yeni bir kitapla okurlarna sesleniyor:  "Anne Hiç Canım Acımadı"

Kitap, Tuncay Özkan'ın hayatından ve cezaevi sürecinden tanıklıkları içeriyor. Kitapta bunun yanı sıra dava sürecindeki akıl almaz iddialar ve tanıklıklar yer alıyor. Ayrıca kitapta, Tuncay Özkan'ın şu anda tecrit hücresinde koğuş arkadaşı olan Barış Terkoğlu'yla odatv operasyonuna dair yaptığı bir söyleşi de bulunuyor.

Cumhuriyet Kitapları'ndan çıkan kitap salı günü kitapçılardaki yerini alacak. Özkan'nın yeni kitabında şu ifadelere yer veriyor:

"Sizin hukukunuz, dünyadaki hiçbir hukuk, bir insanın vicdanından daha büyük değildir. Ben vicdanımın temizliğiyle burada dimdik duruyorum! Hayatımın sonuna kadar da dururum.
Ben hasretten yaprak dökmesinler diye burada göğsümün üstünde sakladığım fesleğenleri, yarime gönderiyorum.

Ben memleketimin fesleğenine, toprağına, insanına aşkla bağlıyım, aşk! Beni bu topraklardan kimse söküp atamaz. Beni zindanlar, hücreler bu topraklardan söküp atamaz. Tecritler vız gelir. Ancak faşistler düşünceden korkar. Ancak alçaklar insanlara tuzak kurar.

Faşizme ve alçaklığa artık izin vermeyin…"
 

Kitapla ilgili siparişlerinizi gün içerisinde Cumhuriyet Kitapları'na iletmeniz halinde, siparişler 12 Haziran 2012 salı iş gününde karşılanacaktır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler