Yazın moda renkleri

Yaz mevsimiyle birlikte kıyafet seçiminde de canlı renkler tercih ediliyor. Bu yazın moda renkleri ''bebek pembesi'' ve ''gök mavisi''.

Yayınlanma: 10.06.2012 - 08:46
Abone Ol google-news

Büyükşehirlerde ardı ardına başlayan alışveriş festivallerindeki indirimlerden yararlanmak isteyenler, özellikle yılın moda renkleri ve desenlerini tercih ediyor.

Kış aylarında koyu renklere bürünen kadınlar, yaz mevsimiyle birlikte kıyafet seçiminde daha canlı renkleri kullanmaya başladı.

Kendisini ''terzi yamağı'' olarak tanımlayan modacı Barbaros Şansal, 2012 yaz modasıyla ilgili olarak, ''Bu yıl vitrinlerde çoğunlukla beyaz, sarı, bej gibi nötr renklerin yanı sıra ekru, uçuk pembe, fıstık yeşili, bebek pembesi, gök mavisi ve incecik sarıları göreceğiz'' dedi.

Kadınların, beyaz, sarı ve bej gibi nötr renkleri birçok renkle kolayca kombinleyebileceklerini anlatan Şansal, modayı yakından takip etmek isteyenlerin bebek pembesi, toz pembe ve gök mavisi gibi renklere gardıroplarında yer verebileceklerini söyledi.


''Etek ve elbiseler pantolonların tahtını alıyor''

Kadınların düğünlerde, davetlerde ve özel etkinliklerde giymeyi tercih ettiği gece kıyafetlerinde ise dekoltenin geçen yıllara oranla daha dozunda olduğunu vurgulayan Şansal, dekoltenin giyeni ya da göreni rahatsız etmeyecek ölçüde kullanılacağını belirtti.

Elbiselerde özellikle tül ve dantellerin yoğunlukla yer alacağını kaydeden Şansal, bu sezon etek ve elbiselerin, pantolonların tahtını elinden alacağını ifade etti.

Şansal, kadınların ya çok uzun ya da çok kısa, çeşitli desen ve renklerde etekler giyeceğini anlattı.


Renkli gelinlikler

Barbaros Şansal, gelinliklerde her dönem olduğu gibi beyazın öne çıktığını ancak bu sezon renkli, işlemeli ve çiçekli modellerin de seçenekler arasında bulunduğunu dile getirdi.

Kadınların moda diye kendilerine yakışmayan renkleri ve modelleri tercih etmesinin yanlış olduğunu ifade eden Şansal, ''Kilo sorunu yaşayan kadınlar vücut hatlarını belirgin hale getiren pantolonlardan ve taytlardan uzak durmalı. Dikkat edilmediği takdirde şık olmak isterken kötü bir görüntü ortaya çıkabilir'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler